banner2



Ramazan'ı şerif ayına ulaştırıp, biz Müslümanlara bu sıcaklarda oruç tutmayı nasip ettiği için, Yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun. İnşallah Mübarek kadir gecesinin sevincini ve bayramın hazzını da Rabbimiz bizlere yaşatır. Ramazan ve bayram sevincini yaşarken yüreğimiz buruk ve hüzünlü olacak çünkü dünya'nın her tarafında Müslümanların kanı akıtılıyor, işkence ediliyor, yurtlarından ediliyorlar. İslam coğrafyasında İslam düşmanları tarafından akıtılan kanların ve Müslüman kanı üzerinden hesap yapanların, hesabını görecek olan yüce Allah, her şeye kadirdir.

Mübarek ramazan münasebeti ile siyasi yâda ülkemizde cereyan eden bir takım nahoş gösteri, özgürlük yürüyüşü ile Lut kavminin "Sapık ve sapkın" LGBT 28 Haziran Pazar günü,"HDP ve CHP'nin desteği" ile Taksim'de bir yürüyüş yaptı... Daha doğrusu yapamadı, polis engeline takıldı.

Bilumum "sapık"lar taifesi toplanmış, "sapıklıklarını meşrulaştırmaya" çalıştılar. Bu nasıl bir cesarettir ki adamlar artık açıktan ibnelik yapmak isteyip bizleri Hz. Lut kavminin akıbetine uğratmak istiyorlar. Bu vatanın her karış toprağı mübarek şehit kanı ile sulanmış paha biçilmez bedeller ödenerek korunmuş ve bu güne gelinmiştir. Yani üç beş g… verene teslim edilemeyecek kadar değerli ve kıymetlidir.  Bir İslam ülkesi olarak bu ve buna benzer durumlara başta devlet sonra da millet olarak tedbirler almalı ve engel olmalıyız.

Allah muhafaza yoksa önü alınamaz bir durum hâsıl olur. Zaman geçtikçe bunların sayıları artarak devam ediyor. Şahsen bende şok oldum bu kadar ibne nereden çıktı diye. Hatta sosyal medya da dolaşan bir cümle var, Fatih Sultam Mehmed Han bu kadar topu Bizans surlarına atsaydı birinci defa da İstanbul'u fethederdi. Hele bir LGBT aşığı CHP Lİ vekilin tomaya çıkması gibi konuları da fazla irdelemeyeceğim. Meclis başkanlık seçimleri alışık olduğumuz turlar ve kurlarla yapıldı hayırlı olsun, bu konuya da girmeyeceğim.

Batıl batılılar tarafından orta doğuda türetilen terör örgütlerinin bazıları İslam adını kullanarak bölgenin değişik yerlerinde ve kobanide bu mübarek Ramazan günlerinde toplu katliamlar yaparak kadın, yaşlı, çocuk demeden yüzlerce kişiyi katlederek, caniliklerini bir kez daha ortaya koyduklarını da yazmayacağım. Partilerin Koalisyon hükümeti kurma çalışmaları kapsamında, bazı partilerin kapılarını peşin kapatmaları, bazılarının ise bir birilerine berber gülüşü yapıp gül verme konularına da girmeyeceğim.

Türkiye Suriye'ye girdi girecek söylentilerine ise hiç girmeye gerek yok. Çünkü Sayın Başbakan açıkladı Türkiye her oynanan senaryoya hazırdır. Açıklaması sınıra yapılan yığınakların tedbir amaçlı olduğu anlaşılmıştır. Bu konuyu da yazmayacağım.

Doğu Türkistan'da Müslüman oldukları ve Ramazan orucunu tuttukları gerekçesi ile Köpek eti ile beslenen Maocu zihniyetli Çin buradaki soydaşlarımıza Çin İşkencesi sonucu yüzlerce Müslüman'ın Katledilmesi nedeni ile, Türkiye'de Memur Sen Öncülüğünde protestolar yapıldığını da yazmayacağım. Ve yine Çin de toprak kayması sonucu yaklaşık bir milyar dolar değerinde hasar oluştuğunu ve yüzlerce kişin öldüğünü de yazmaya gerek yok.

Komşumuz Yunanistan maddi olarak çökmüş, A.B kurtarma operasyonları sonuç vermeyince Ülkemizde ki bazı sivri gezi zekâlı sözde siyasiler Yunanistan'ın borcunu Türkiye ödesin demiş. Bunu da es geçip yazmayacağım. Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin güneyinde, A.B.D, İsrail. Fransa, İngiltere ve diğer Türkiye'yi sevmeyenler tarafından, yine kendi kurdukları örgütler tarafından bir oluşum bir devlet kurdurma gayreti içindeler.

 Amaç gaz ve petrol kontrolünü ellerine geçirmek ve Türkiye'yi devre dışı bırakmak, zayıflatmak ve pasifize etmektir. Tek dertleri budur. Zaten hepiniz bunları biliyorsunuz onun için bunları yazmaya gerek görmüyorum. Yazılmayacak/ yazılacak çok konu var ben fazla uzatmak istemiyorum. İslam âleminin ramazanını ve bayramını tebrik eder, bu mübarek günlerin Ümmetin kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Rabbimden dilerim. Selam ve dua ile…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.