banner2

Kelimeler bizi yazmaya zorluyor.Brindar yaralı olsada,fiziki yaralardan çok manevi yönden yaralarımız var hiç farkında bile değiliz.Fiziki yaraların tedavisi mümkündür.Manevi yaralar tedavi edilmezse toplumda kokuşma olur olmaya da başlamiş.Bize emanet edilen güzel vatanımızdan her gün cenazeler geliyor bunlar insan cenazeleri,annelerin yürek yakan feryatları ne zaman son bulacak,annelerin gözyaşları ne zaman dinecek…Her gün bitecek,kökü kazınacak,ağzının payı verildi,verilecek vatan sağolsun demek,dini merasimlere pek benzemeyen cenaze törenleri düzenlemek,şehitlik kavramını çok sulandırmak,istismar etmek,görüntü ve söylemleri toplumun genelinde iyi izler bırakmıyor.Hele kandan siyasi rant devşirmeye çalışanları görünce çıldırmamak elde değil.Uzun zamandan beridir bana göre getirilmiş AKP iktidardadır.

Her oluşumun artı eksileri olabilir.AKP ye ben bu gözle bakıyorum.Her yapılan doğrudur demek, masumiyet olur ki, fıtrata terstir. Önce yanlışlara bir nebze göz atalım.Öncelikle iktidar partisinin dış politikası yanlıştır,Şu. Şuan bırakın komşu devletleri, müttefikler, stratejik ortak oluşumları dahil herkes iktidar partisine düşman, hasım, o zaman soralım? Bizi bu hale getiren Kim? Siyaset petek yalayıcıları yanlışlarda oynadığınız kumarın bedelini halk ödüyor.Herşeyi gül gülistan gösterenler, yanlışlarda ısrar edenler, yanlışları yazan çizenlere hemen parelelci diyenler menfaat uğruna siz Allah tan korkmazmısınız? Kendilerine parelci dediklerinizi siz yıllarca sırtınızda taşıdınız, o zaman siz ne oluyorsunuz? Ergenekon için attığınız manşetleri ne çabuk unuttunuz. Netice ne oldu? Ergenekon diye birşey yoktur. Şimdi yoğurt döken kedi misalisiniz herşey ayan beyan ortada. Yazdıklarımı arif olanlar iyi anlar.

Ortadoğu bataklığı bizi sevmeyenlerin en büyük paylaşım pastasıdır.Siz komşu veya başka bir devletin iç işlerine karışırsanız, onlar niye bizim içişlerimize karışıyor deme hakkını kaybedersiniz. Bunun tersini görsel, yazılı ve yanlı bazı basın beslemeleri (havuz medyası,bu havuz keşke ekonomi havzası olsaydı) tarafından her gün pompalanıyor.Bu ülke insanına savaştan daha beter bir tahribattır.Ele. Ele geçirilen bir nimetin kiymetini bilmemek nimete karşi en büyük nankörlüktür. Başka bir yanlış hararetli bir şekilde AB ye girme hayranlığıdır ki biz zaten istemiyoruz.AB sizi kesinlikle arasına almayacaktır not düşün. Eğitim sistemine ciddi el atmamak en büyük hatalardandır. Siz altını lağım suyuna bırakmakla ne elde edersiniz. Taksitle, dini terimlerin ucunu göstermek kandırmak, oy avcılığına soyunmak insana en büyük kötülüktür.Katmerli bir yanlışta terörü sadece silahla bitirmek anlayışıdır.İktidar iken geçmişin yanlış yöntemleri ülkeyi Kan gölüne çevirmişse bunun sorumlusu kimdir? Kirlenmiş siyaset aktörleri koltuklara yapışmış, hamasi nutuklar atmakla zaman geçirmekten başka birşey değildir. Çokça düşman türeterek terörü bitirme naraları boşunadır.

Oğlum hakkari’de, asker tezkeresine üç gün var, devlet erkanı tezkereyi hak edenleri Van’da toplama merkezlerinde bekletiyor, hava yolu ile gönderilecekmiş, niçin öz yurdumda garibim? Yollarda niçin güvenlik yok? Güvenliği Kim sağlayacak? Sorumluluk niçin başkalarına havale ediliyor? Başka bir yanlış parelel yapı deyip yaş kuru herkesi yakmaktır. Yandaş, candaş iken, bazılarını şişirenler, hele şükür Türkiye’de de İtalya’daki cesur savcılar gibi savcılarımız var diye manşet atanlar ne oldu da çark ettiler? Suçlu varsa karşılığını bulsun. Boya yapıştırır gibi her eleştirene parelelci demek insanlık adına edepsizliktir. Mazlumun ahı ile saltanat devşirenlerin akıbeti iyi olmaz.Sadece Şanlıurfada parelelcidir diye birkaç özel hastahaneler kapatılmış veya pasifize edilmiş evine ekmek götüren binlerce çalısan aileleri ile şu an işinden olmuş, sanki bunlar  suçlu halbuki bu hastahaneler kurulurken şimdi karşı olanlar o hastahanelerin açılışlarını  kendileri yaptılar, hemde çelenkler düzerek.

Bana göre bu yapılanlar çok yanlıştır. Son yanlış insanları, hasseten gençleri, faiz bataklığına bulaştırmaktır. Ey anti kapitalizm ile sözde övünenler faiz sömürü kemirici düzenin bekçiliğini yapmak size mi kaldı? Toplum fertlerini üretmeden tüketim bataklığına sürüklüyorsunuz hem de yaptıklarınızla övünüyorsunuz ülke insanına yazıktır. Hatırımda iken hemen yazayım.Urfada elektrikler neden kesiliyor? Askeriye yerleşkesi başka seçimemi kaldı? Eski valilik verimli alanını alan müteahhit çok verimli tarihi urfaya yakışır bir yeraltı park yapımını üstlenmiş! üst dinlenme parkı görmeye değerdir! Acaba bu müteahhit, yetkililerden mimari plaket aldı mı? Merak ediyorum. Benim brindarlığım yazdıklarımdır.Tek çözüm bu halk Müslümandır, mayası dindir, brindarlığın ilacı şeriat ilkeleridir, gerisi teferruattır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.