Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_o5fb2vtjkn9ima937kd38ub6q1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Mehmet CENGİZ - Bir Günde Kadınlar Günü
banner2

Her Yıl 8 Martta Kadınlar günü kutlanır. Fanatik, Feminist kadınlar yeri göğü inletir. Köşe yazarları günü konu eder. Malzemesi çok olan bir konu, görsel basında ahkâmlar kesilir. Demek bu konu her kesi ilgilendiriyor. İlgilendirmelidir de, Kadın konusunda kafa yoranların çoğu art niyetli, azı ise kadına tam değer veren kabilinden. Küpün içinde ne olursa o sızar. Her kes içindekini döküyor. Bende bu yazımda içimdekileri dökmeye çalışayım. Öncelikle Kadına din dışı yaklaşımlar kadüktür. Bizler hem Müslümansız hem de Müslümanların arasında beraber yaşıyoruz. Bir toplumda değişik fikir akımlarının oluşu hem doğal hem de bir zenginliktir. Yeter ki, izahlar, anlatımlar hakarete uğramasın. Tüm varlıkları yaratan Allah’tır. Kadın erkeği de yaratan Allah’tır. Cinsiyeti seçme hakkımız yoktur. Kadın da erkek de Allahın kuludur. Varlıklar içinde en kıymetli varlık erkek ve kadındır.

Kadında erkekte değerlidir. Kadınsız ve erkeksiz bir dünya tasavvur edilemez. Peki, sorun nedir? Bağıranların iddiaları öz olarak şöyledir. Kadınlara özgürlük, kadına şiddet önlensin. Kadın kölelikten kurtulsun, Yönetimde kadın istihdamı çoğalsın gibi Daha neler neler. Özgürlük ifadesi hem kadın hem de erkek için doğuştan vazgeçilmez bir haktır. Ancak özgürlükler sınırsız değildir. Hem dinen hem de beşer felsefesinde. Kadın ben özgürüm Camide erkekler arasında bende Namaza durabilirim. Denediler bile, başka bir kadın can benim, beden de benim ben özgürüm, istediğimi yaparım diyorsa kadın hakları bunun neresinde var? Kadın şunu bilmelidir kadında, erkek de dünyada kapitalizmin köleleridir. Kadını dert edinen, kadınlar için sözde özgürlük isteyenlere birkaç soru. 1- Sözde kadın seviciler siz zinaya karşımısınız? Evet, hayır 2- Nikâha bakışınız nedir? Evet, hayır 3- Kadın doğurganlığına nasıl bakıyorsunuz? Evet, hayır 4- Kadın çocuğa süt emzirsin mi emzirmesin mi? Evet, hayır. 5- İslama göre aile kurmaya, yaşamaya sıcak bir yuvanın olmasına, nasıl bakıyorsunuz? Bu kadar yeter.

Ülkemizde seks köleliğine esir olmuş milyonlarca kadın var çoğu hem de resmi vesikalı, vergi de veriyorlar bunlar bu esaretten kurtulsun diye bir girişiminizi duymadım. Ey! Feminist kadınlar kayıp edileni yanlış yerde arıyorsunuz. Kadına en büyük değeri İslam dini vermiştir. Bu dinde yaşanmayan din değil. Kadın haklarını savunuyorum diye kadın erkek arasına fitne sokmak, aile yuvalarını yıkmak, gâvur istilasından daha beterdir. Sizin ki tek cümle ile nikâhsızlıktır. Kadim aile yuvasını dinamitlemektir. Bu konuda bunu da becermişsiniz. Dayatmayla İstanbul sözleşmesini meclisten geçirmişsiniz. Kadının beyanı esastır sualsiz çok erkek cezaevlerini boylamış.

Dindar yöneticilerimizde buna alet olmuş, kabul edenlerle sözleşmeler bile yerini bulmuş. Yöneticilerimiz her mahalleye şiddeti izleme önleme mekânlarını her mahalleye kondurmuş, yanlış ilaçla ne hastalık tedavi olmuş, yanlış sözleşmelerle kadına şiddette daha çoğalmıştır. Son söz, bizler Müslüman olarak kadını sadece bir gün değil, her gün severiz kadını, sömürü, çıkar, siyaset aracı yapmayız. Kadın Annedir kadına uzanan eller kırılsın. Kadına şiddet cahiliye âdetidir. Kadını çıkar amaçlı dillere dolamak alçaklıktır. Aile yuvası İslam’da aile yuvası kutsaldır. Bir ülke sağlam aile yuvaları ile ayakta durabilir. Yanlış politikalar aile yuvamızı zedelemiştir. Kadınlar şefkat kahramanlarıdır. Gavur lafları ile projeleri ile kadınlardan elinizi çekin. İktidarlarda alet olmayın. Kadın hakkı sadece bir gün değil her gün kadını sever haklarını savunur çünkü dinimizde cennet Annelerin ayakları altındadır vesselam…            

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.