banner2

 

40 yıl F. Gülen’in yanında 2. adam olarak hizmet eden Latif Erdoğan’ı dün akşam (07/03/2014) (a) haber’de dinledim. Kelimenin tam anlamıyla yine dehşete kapıldım. Latif Erdoğan öncelikle şunu vurguladı: “Hoca Efendi ile geçen yıllarımı, hem maddi hem de manevi ve ruhî bakımdan kayıp yıllar olarak değerlendiriyorum.” Sizce de,  Latif Erdoğan gibi iyi yetişmiş bir hocanın böyle bir söz söylemesi insanı dehşete düşürmez mi? Valla ne yalan söyleyeyim, Latif Erdoğan, F. Hoca’nın lehinde de çok şeyler söyledi. Yanı kısacası adam doğruya doğru yalan da yalan dedi… Zaten bu kendisinden beklenirdi…

Özetleyecek olursa; Latif Erdoğan’a göre,

1)      Hoca sık sık Allah ile konuşuyormuş.

2)      Hz. Peygamber’in (s) kendisine defalarca temessül ettiğini yakınlarına söylemiş.

3)      Hoca, “Türkçe olimpiyatlarının doğru bir proje olup olmadığını hep düşünürdüm, Fakat Resulüllah’ın oraya teşrif etmesi bana da kanaat verdi” demiş. Yani  F. Hoca’ya göre, Resulüllah (s) şarkı ve türkü izlemeye (haşa ve kella) gelmiş…

4)       En yakın arkadaşlarının telefonlarını 90’lı yıllardan beri dinliyormuş. Hatta bir gün Latif Erdoğan’a “Hakkını helal et, 15 yıldır seni dinliyoruz” demiş.

5)      Hoca’nın hayatı tezatlarla dolu… 80’lerde Ecevit için “O bir deccaldir” dediği halde, daha sonra “Şefaat hakkım olsa onun için kullanırım” demiş. Yine Demirel için “Deccal” dediği halde, daha sonra “sözün ustası” demiş…

6)      Daha önce Vatikan için “Yılanların, çıyanların merkezi” dediği halde sonraları “Diyalog” adı altında papanın elini öpmeye gitti.

7)      Hoca çoğu zaman saçmalıyormuş. Buna örnek olarak “Eğer Cebrail bir parti kursa, ben kendisine, senin partine girmem, diyeceğim” şeklindeki sözünü örnek gösteriyor. Latif Erdoğan’a göre, Cebrail’in parti kurması da imkânsız, Hoca’nın onun partisine girmemesi de imkânsız… Böyle imkân harici şeyler söylemek saçmalıktır.

8)      Bir defasında Latif Erdoğan’a “Türkeş beni ortadan kaldıracaktır” demiş. Oysa bir hafta sonra Türkeş vefat etmiştir. Bundan ne anlamak lazım acaba?

9)      Latif Erdoğan’a göre hoca ülkeye karşı bir hıyanet içindedir ve eğer hayırlı bir şey yapmak istiyorsa mutlaka bu milletten özür dilemelidir.

10)  Latif Erdoğan’a göre bu millet, 17 Aralık operasyonlarını yaptırmak için cemaate yardımda bulunmamıştır. 17 Aralık operasyonları halka ülkeye hıyanet operasyonudur.

11)  Cemaatin seçimlerde CHP ile işbirliği yapması gerçeklerin zıddına inkılap etmesinden başka bir şey değildir.

12)  Hoca’nın arkasında gidenler mutlaka muhasebe yapmaları gerekir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.