banner2

Fransa da bir dergiye yapılan baskında 12 kişi öldürüldü ve bütün dünya ayağa kalktı yada kaldırıldı. Aslında İslam coğrafyasında yaşayanlar için bu saldırı sıradan bir terör olayı idi çünkü her gün onlarca insan hunharca katlediliyordu ve kimseden ses çıkmiyordu.

Peki bu saldırıyı önemli klan neydi ?      

                       

Saldırıyı yapanların Ortadoğulu ve Müslüman olması yeterli bir sebep olarak görüldü ve öyle lanse edildi.biz terörün her türlüsünü lanetliyoruz ve kesinlikle tavsip etmiyoruz  ancak bu insanları bu hala getiren sebepler üzerinde asla kimse kafa yormadı.40 yıldır İslam coğrafyasını kana bulayan batılılar bir gün bu zararın onlara da dokunacağını düşünmeleri lazımdı.                                                                                                                                                                                                      

Nükleer silah yalanı ile Irak’ı işkal edenler bu ülkeye özgürlük ve demokrasi götüreceğini söyleyerek  on binlerce insanın ölmesine sakatlanmasına ve ülkenin bölünmesine neden oldular.aynı iki yüzlülüğü Afganistanda da yaptılar ve o ülkeye kan göz yaşı acıdan başka bir şey vermediler.Terörist İsrail  fosfor ve misket bombaları ile Gazze’de  kadın,Çocuk ve sivil insanlara katliam yaparken de sesiz kaldılar.Mısır da seçim ile iş başına gelen bir cumhurbaşkanını darbe ile al aşağı edip binlerce insanı ölüdürürken de bunlar sesizliklerini korudu. Suriye de Esed kimyasal silah dahil her türlü insanlık dışı yöntemlerle katliam yaparken bu zevat yine derin bir sesizlik içinde idiler        

 

Ve İŞİD evet bu örgütünü kuranlar öyle sıradan insanlar değil birkaç devletin bir araya gelerek kurguladığı bir örgüt. Milyon dolarla ifade edilen parası çok gelişmiş silah ve mühimmata sahipler  ve bir anda çok hızlı bir şekilde Irak ve Suriyenin bir kısmını kontrolü altına alabiliyor.Bu örgütü kurduranlar Kürt kardeşlerimize de 3 tane kanton bölge üzerinde devlet kudurdular ve sonra da bunları biri birlerine kırdırdılar.                                                                                                                         

 

Suriye’den ülkemize yaklaşık  2 milyon insan sığındı ve burada imkanlar ölçüsünde barındırılıyorlar yılardır Müslüman coğrafyasında operasyon yapan yakan yıkan öldüren işkence yapan ve tecavüz eden batı, bu zulüm altında inleyen insanların akrabaları yıllardır kendi ülkelerinde çalışıyor çoğu da o ülkelerin vatandaşlarıdır. Bu insanların her gün onlarca hatta yüzlerce kardeşlerinin ölümünü izlemeleri tabiki bir travmaya yol açacaktır ve açmıştır. Müslümanların ölümleri istatistik gibi görülürken onların ölümleri Trajik olarak görüldü asıl mesele burada zaten.      

 

Batılı şer odakları tarafından kurdurulan ismi İslam  kurucuları Müslüman gibi görünen bazı terör örgütleri üzerinden İslama ve Müslümanlara saldımaktadırlar. İslam ve Terörü bir arada zikretmek ve bu algıyı oluşturmak için içerden ve dışardan şer odakları durmaksızın çalışıyorlar. Araştırmayan soruşturmayan macera peşinde koşan fakir Müslüman çocuklar, kandırılarak bu örgütlere kaydırılmaktadır zaten bütün terör örgütleri de aynı yöntemi kullanırlar.Bunların ismi İslami de olsa Kurucuları Müslüman gibi görünsede bunların kur’ana ve sünete uymayan onlarca hareketleri varken İslamla bağdaşlaştırılamaz ve alakası yoktur.                                                                         

 

Hakkında şikayet  ve istihbarat bilgisi olmayan herkes Türkiye üzerinden başak ülkelere seyahat etme özgürlüğüne sahiptir ve Türkiye kimsenin jandarmalığını yapmak zorunda değildir. Yıllarca ve şu anda bile terör örgütü liderlerini ve elebaşlarını ülkelerinde barındıranlar bunu bizden isteme hakkına sahip olmamalıdırlar. Kendi güvenlikleri söz konusu olduğunda terörü hatırlayanlar yıllardır Türkiye’nin terör ile mücadelesinde destek yerine köstek oldular.                                             

Terörün her türlüsünü lanetlemekle birlikte İslamafobi algısı oluşturarak barış ve kardeşlik Dini olan İslamı öcü gibi gösterme, Terör ile yan yana koyma çabaları boşa çıkacaktır.İçimizdeki Fransızlara rağmen inşallah bir gün  Fransa da bir araya gelenler gibi Müslüman ülke liderleri de bir araya gelir ve o özlenen İslam birliği kurulmuş olur.Tek çare ve tek çözüm Müslüman kardeşlerin bir araya gelip birlikte hareket etmeleridir . biz meydanı boş bırakırsak orada at oynatan çok olur ne olur meydanı boş bırakmayalım. Bütün İslam alemini Yeni Türkiye etrafında birleşmeye davet ediyorum Birlikte rahmet ayrılıkta  azap vardır.

Selam ve dua ile.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.