banner2

Başbakan Recep Tayip Erdoğan Şanlıurfa ya geliyor. Toplu açılış merasimine katılacak. Sayın Erdoğan Şanlıurfa yı çok seviyor ve Urfalılar da Erdoğan ı çok seviyor.

Şanlıurfalılar ile Erdoğan ın mutlaka ama mutlaka sağlam iletişim kurması gerekiyor. Sekiz yıldır iktidarda olan AK Parti Şanlıurfa ya birçok şey kattı ama tam manasıyla, (Başbakanın Urfa ya önem verdiği kadarı ile) hükümet eliyle yatırımlar yapılmadı.

Bu eksikliği iki sevginin birbirleriyle iletişiminde problem olduğuna inanıyorum. Biz toplum olarak bir birimize merhametli olalım ki yaratan bize merhamet etsin. Bu anlamda Yaratanın yaratığı ve iktidar verdiği kulları ise bizi hizmetçi gibi görmesinler, tam tersi bize hizmetçi olsunlar.

Biz, Ben liğimizi ne zaman yenebilirsek düşmanlarımız kendiliğindi ortadan kalkar. Düşmanlar bir gece ansızın dost oluverirler.

Başbakan Doğuya (Özelde Şanlıurfa ya) çok önem veriyor. Her yatırımda doğuya pozitif ayrımcılık yapıyor. Geri kalmışlığı bertaraf etmek için özel gayret gösteriyor. Gerek sağlık, gerek eğitim, gerek tarım ve gerekse sanayi alanında bir çok yatırımı tamamladı, yapımı devam eden çok yatırım da var.

Bölünmüş yol çalışmaları ise tarih boyunca yapılan 28 km. yola karşın, 325 km bölünmüş yol yaptı, 8 yıllık iktidarı boyunca.

Biz halk olarak hizmetlere layık olursa, hizmet eden çok olur.

Yarın topçu meydanında halka referandumdan dolayı teşekkür konuşması yapacak. Biz 12 Eylül de bize anayasa değişiklik paketi yetkisi verdiği için halk olarak % 95 evet vererek teşekkür etmiştik. Yarın Başbakanın teşekkürünü meydanda bizzat bulunarak muhatap olalım.

Çünkü Başbakan Urfa yı ve Urfalıları seviyor.

Şanlıurfa çok önemli bir coğrafyadır. Şanlıurfa dünyanın en eski yerleşim alanıdır. Şanlıurfa dinlerin kutsadığı bir şehirdir. Şanlıurfa coğrafyasını ele geçirmek için planlar yapılan bir şehirdir. Şanlıurfa nın önemini ve konumunu bilen bir başbakana sahibiz. Değerini ve kıymetini bilelim.

Kendimizi de iyi ifade edebilelim.

İLGİLİSİNE
Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür.                     ( Cucong)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.