Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_6fdon104ng0en3l1tssk13ftj3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Mehmet İMRE - ASRIN FİTNESİ ZİNA
banner2

Zina karşılıklı rızaya dayalı, şehvetin esiri olan insanlar arasında nikâhsız yapılan eylem türüdür. Medeni insan toplumlarında hoş karşılanmamış, çirkin görülmüştür, Toplum için bir facia olarak algılanmıştır. Beşeri de olsa bazı toplumlar insan erkek kadını bu çirkefe düşmesin diye kanunlar çıkarmış, önlem almaya zorlanmışlardır. Zinanın serbest olduğu toplumlarda aile yuvaları yıkılır, boşanmalar çoğalır, nesillerin bozulmasına sebep olur, zina ile beraber uyuşturucu da katığı olur. Cumhuriyet döneminde az da olsa, Atatürk, İnönü, Kenan Evren darbe yönetimlerinde bile zina kanunen yasaktı, Avrupa Birliğine gireceğiz diye zinayı Müslüman bir toplumda serbest bırakanların vebali çok ağır olmakla beraber, ektiği tohumun meyvesini almaya mecburdurlar. İslam tarihi bu çirkef örneklerle doludur. Ne zaman ki, namus ayaklar altına alınmışsa işte o zaman Allah üzerlerine çeşitli belalar yağdırmıştır. O kavimlerden ibret alalım diye Yüce Rabbimiz KUR-AN’İ Kerimin değişik ayetlerinde bizleri uyarıyor…

Bu serbestlik öyle bir hal aldı ki, nemlenmeyen aile, ev, fert kalmadı denilebilir. Gün geçmiyor ki, çirkin zina tablosu ile karşılaşılmasın, parklar, dinlenme yerleri, Üniversiteler, liseler, resmi kurum kuruluşlar bu tablolarla çalkalanıyor. Zina Ülkemizde bir sektör haline gelmiş, çok hain, din düşmanları bu sektörden nemalanıyorlar, İnsanları keçi koyun gibi iç içe bırakılmışlardır, çağdaş dünya derseniz bu vebalden kurtulamazsınız. Yaşam tarzı fıtrata göre olmalıdır. AB. Bakanımız söyledi, bunca çabamıza rağmen henüz AB ye giremedik, bu çabayı Uzaya gösterseydik şimdi uzaya çıkmıştık. Doğruda söylemiş, AB. Hürmetine değer mi?  Bu felaket. Son olaylarla Hacettepe Üniversitesinde olanlar ise tam bir rezalet, İlim yuvaları böyle mi olmalı, öğrenciler kayıt yaptırırken, öğrencilere verilen broşür tam bir zina skandalı, bunlar kendilerini ne zannediyor, küresel güçler, Bilim teknoloji ile uğraşırken, seçkin bir üniversite de bu zihniyetin olması, göz yumulması, affedilmesi ve yutulması mümkün değil.

Yetkililer hemen harekete geçmelidir, Bilhassa AKP Yetkililerine sesleniyorum. Halk sizi seviyor, size oy veriyor, daha da oy verecek, bu mazlum Müslüman halkın inancına el uzatanlara fırsat vermeyin, halkın sabrı tükeniyor, bu tabloların hiçbir mazereti kabul edilemez. Neredeyse her alanda taşlar bağlanmış, köpekler Salı verilmiş, Çok çirkin tablolarla karşı karşıyayız. Bu tablolar gezi parkının yan kuruluşlarıdır, sisi severler özlemidir. Devletlerin (Yönetimlerin) Görevi fertlerin, neslini, ailesini, aklını, malını,  canını, inancını güvence altına almak değil mi? Niçin hala önlem alınamıyor. Hangi gün bekleniyor.

Tüm ilahi Dinlerde Yahudi, Hıristiyanlık dahil zina kesinlikle haramdır ve yasaktır. Nedendir bilmiyorum İslami kesim hiç tepki göstermiyor, bu suskunluk sanki bu tablolar, zina kesitleri meşru kabul edilmiş, doğalmış gibi, algılama var toplumda, bu kadar hocalarımız, Müftülerimiz, vaizlerimiz kanaat önderleri, nerede? Niçin aileyi dinamitleyen bu çirkin tablolara ses çıkarmıyorlar, Camii, Cem evi yapımı için yan yana gelenler, niçin bu konular için yan yana gelmezler, Mabetler için bir araya gelenler AB Faslı olan Dinler arası diyalogcu olduklarındandır. Bizim anladığımız tek Din varsa oda İslam dinidir. Müslümanlar çok tuzaklara düşürülüyorlar uyanık olma zamanı gelmedi mi? İfsat (Bozucu) Şebekeleri cayır, cayır çalışıyor. Pırlanta gibi genç dinamik, Dünyanın hiçbir ülkesinde bulunmayan körpe dimağ gençlerimiz insan düşmanı, menfaat vampirleri kıskacından bir an önce kurtulmalıdır. Yoksa ülke için felaket olur.

Bir ülkenin geleceği, yarını gençlerine bağlıdır. Bizim medeniyetimiz bellidir. Mimsiz medeniyetlere ihtiyacımız da yoktur. Bu sapık, din dışı çirkef hayat tarzlarını bize, neslimize dayatanların namus ve iffetten haberleri var mı namus kelimesi onlar için bir anlam ifade ediyor mu? Kayıt yaptıran öğrencilerin evrakları arasına ahlaksızlığı ve zinayı teşvik eden broşür sıkıştıran bu namus yoksunlarının kaçı evli, çocuk sahibi, gelinleri, torunları var mı? Bakmanızı, düşünmenizi tavsiye ediyorum. Anadolu tabiri ile Namus Bizim için Dindir yan bakana çakılır.

Sayın Başbakanımız çocuğu olmayanlar çocuk acısını bilmezler beyanı ile bir gerçeğe parmak bastı, Anladığım bu kelaynaklar kadar sayıları olan ittihat ve terakki zihniyeti, hükümet olamama çılgınlığını yaşıyor, Baksanıza CHP Sisi Sofrasında, CHP nin bir daha Darbe sever olduğunun ispatıdır. CHP bu tempoda yoluna devam ettiği, Toplum fertlerinin İnancına yabancı kaldığı müddetçe iktidar yüzü göremez.  Darbe kanalları da kapanmış, halka döneceğine, oy kaybı için büyük bir çaba içinde, AKP nin oy almak için çalışmasına gerek yok, çünkü CHP Yeteri kadar AKP ye çalışıyor.

Sanırım Cumhuriyet tarihinde böyle bir muhalefet görülmemiştir, Halktan uzak bir parti nasıl olabiliyor. bir partiyi destekliyorum diyenler olabilir. Hangi parti, darbelere, zinaya, içkiye, huzur bozucu köstebeklere, karşı ise ben o partiyi severim. Dindar kesim senelerdir inancından dolayı, bunca sıkıntı çekerken, kaale almayan bir partiyi ben niye seveyim. Darbecilerin, hırsızların, arsızların, Ergenekon akımının tuzu biberi olanları hiç sevmem. Geçmişi özleyerek darbelerden, hukukçulardan, üniversitelerden, eski tabirle beşli çetelerden, yandaş medyadan, küresel güç odaklarından, sermayeden medet umanlar, eğer kendilerinde zerre kadar akıl varsa bu sevdaları unutsunlar. Halkla gelen halkla gider bilsinler ve öğrensinler, alışsınlar, rotalarını ona göre çizsinler milletin huzurunu kaçırmasınlar, inancına saldırmasınlar, zararı kendileri görür, eğer Demokrasiye inanıyorlarsa. Aklıma gelmişken gezi zekalılara bir sorum olacak. Demokrasilerde Zina, İçki, darbe meşru mudur? severlerden cevap bekliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.