banner2

Kıyametin kopacağı ana kadar sönmeyen meşale Kuranı kerim. Ümmetin elinde ve arasındadır Ümmet fertleri kurana sarılır, ilkelerini ilke edinirse, dünya sıkıntılarından bir nebze kurtulabilir. İkinci meşalemiz Peygamberimizin yol gösterici hadisleridir. İslam’da Fıkıhta İslam hukukudur. Hiç bir beşeri hukuk, yöntem yönetim anlayışı insanları frenlemede İslam hukuku kadar caydırıcı değildir. Okunan ezanlar bizi neye davet ediyor farkında değiliz. Camide saf tutmamız, bize bir şuur kazandırmıyor. Eceli ile ölenlerden, katillerce öldürülenlerden ibret alınmıyor. Öldürücü virüslerden, depremlerden, afetlerden ibret alınmıyor. Dünya bir buhran bir tufan geçiriyor. Veda hutbesinde Irkçılığın her çeşidi ayaklarımın altındadır, Arap’ın Arap olmayandan üstünlüğü yoktur. Üstünlük takvadadır Peygamber fermanına kulaklar sağır.

Hem mazluma hem de zalime yardım edin ikazına sahabe, Ya Resulullah mazluma yardım edelim de, zalime nasıl yardım edilir. Zalime yardım zalimi zulmünden alıkoymakla ancak olur. Altın harfli hadislere gözler kör. İki gurup Müslüman çatışırsa iki gurup arasını sulhla hal edin ilahi emir sanki boşuna söylenmiş. Hz. Ömer halife, sahabenin biri ya Ömer Yemende bir Müslüman Dinden çıktı hemen onu öldürdüler. Ömer hemen secdeye kapandı ağladı niçin nedenini sordular mı?  İnsan öldürmekle övünmek cahiliye adetlerindendir. Gâvurlar için insan öldürmede manevi yönde bir sorumluluk olmayabilir. Müslüman için böyle değil. İnsan öldürmekle pay kapmak isteyenler, Hülago zihniyetlilerdir. Allah korkusunu kalplerinde yitirenlerdir. Kanın dökülmemesi için çaba göstermemek katlin suç ortaklığıdır. Duayla, fetih suresini okumakla din dışı fetihler elde edilmez. Dinimizde sulh her şeyden önce gelir. Karşı taraf gayri Müslim olsa bile.

Bizi öldürmeye gelenler bizde dirilmelidir. Hamasetle, Irk üstünlüğü ile elindeki teknolojiye güvenerek yola koyulanların çukura düşmeleri muhtemeldir. Bazı şeyleri kuşdili ile yazıyorum. HAİN FETOCU, ESATÇI, KEMALİST damgaları hemen hazırdır yafta edilebilir. Görsel, yazılı basında çok tahrik var.Yanlış bilgilendirme var.Ülkemiz Suriye bataklığına sürüklenmiş,.Yanlış politikalarla bizi bu hale getirenler,suçu başka yerde aramasınlar.Her gün cenaze Namazı kılmak, dılhun Annelerin yüreklerine kor düşürmek hiçbir dünyalık Anne yüreğini soğutamaz. Şehitlik şahısların hırs tatmini bir mertebe değildir. Şehit olmada dinin ilkeleri olmalıdır. 36 Askerimizi öldüren Suriye rejimi dense de, asıl katil Putindir. Kan akıtmanın suç ortağıdır. Hele bu olaydan sonra Sayın Başkanımızın bu katilin ayağına gitmesi doğrusu kanıma dokunuyor…

Ölenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerken, tüm katilleri lanetliyorum. Kim hak için, adalet, için, mazlumlara merhem için çalışıyorsa duamız onunladır. Gâvurun İnsan sevgisi, Meriç nehri yerleşkesinde göçmenlere yapılanları görmek her şeyi bize anlatıyor. Bizim bildiğimiz, anladığımız gâvur için menfaat, sömürmek her şeyin üstündedir. Rusya ve Amerika’ya güven olmaz. İpleri ile kuyuya inilmez. Küfür tek millettir. Katletmede Putin paşa, Esat ise maşadır. Amerika da aynıdır. Ölen Müslüman, öldüren Müslüman, Dünyanın sonuna doğru ölen niçin öldü öldüren niçin öldürdü bilinmeyecek. Sulh şiarımız olsun. Kan gözyaşı dinsin duamızdır. Başlıkta ki, ibare ayet mealidir. Allah önem verilmediği, kale alınmadığı, alay edildiği yerde ayetlerim ucuz mu ki, anlatıyorsunuz. Allahın ayetleri öyle ucuz değil, bilesiniz. İnanmamakla beraber İnsanlık adına sayın başkan Rusya’dan eli dolu sulhla döner temennimizdir. Dini kendimize değil, biz dine uymalıyız. Recep ayı içindeyiz Recep ayı haram aylardandır. Bu haram aylarda meşru olsa bile savaş yapılmaz, yamyamca savaş alkışlanmaz. Hakkın hâkimiyeti için cihat etmek azmimiz bol olsun. Vesselam…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.