banner2

 
"O gün onların ağızlarını mühürleriz de, bize elleri konuşur ve yaptıklarına ayakları şahitlik yapar." yasin S.A.65 
 Bir Hadis meali Efendimiz buyurur. "Bu ümmetin sonradan gelenleri, evvelkilere lanet ettiği zaman, kimde ilim varsa onu izhar etsin. Muhakkak ki, ilmi gizleyen kimse, Allah'ın Muhammed(SAV)e indirdiğini gizleyen gibidir" Ravi Hz.Cabir R.A.
Kur'an ve Sünnet bizim hayat pusulamız. Dünya fani, geçici Ahiret ise ebedidir. dünyada insan başıboş değildir. 
Yaptıklarımızın hepsi Ahirette önümüze serilecektir. dünyada bülbül gibi öten diller lal olacak, eller konuşacak, Ayaklar yaptıklarımıza şahitlik edecektir.
Görünmeyen kameralar yaptıkları mızı kaydediyor gözcüler iyi kötü amellerimizi yazıyorlar. O hesap günü dünyalık hiç bir şey fayda vermez. Her kes ameli ile başbaşadır. Dünya liderimiş, zenginmiş, Aşiret sahibiymiş, teknolojinin her çeşidi elindeymiş, kat yatları varmış, Saraylarda korumalarla korunuyormuş. hiç birinden fayda gelmez. Tek kurtuluş çaresi Dünya da iken, iyi ameller işlemektir. Ahirette hiç bir mazeret kabul edilmez.
Genelde insanlık, özelde ise Müslümanlar tüm alanlarda buhranlar ve çıkmazlarla karşı karşıyadır. devasız yerden deva arıyorlar. dünyada insanlık için deva çıkış yolunu birinci derecede yer yüzüne gönderilen Peygamberler ilan etmiş. O kutsi davanın varisleri ise gerçek ulemalardır. 
Geçmişte insanlığı uyaran Alimler ne acı ki, Asrımızda ulemanın çoğu suskun, Aileler yıkılmış, yıkılıyor ailenin kozmik odalarına girilmiş, Mahrem perdesi çoktan yırtılmış, aileyi bozanlardan yardım umuluyor. Bu saflıktır. Hayali müjdeler, ileri tarihlerle hep Müslümanlar avutuluyor. Benim tabirimle iman dolum tesisleri olsan Camiler ne acıdır ki, beşeri siyaset dolum tesisleri haline gelmiş. mihraba, minbere, vaaz kürsüsüne beyaz fes ve Cübbeye korona mikrobu gibi siyaset mikrobu bulaşmış. Diyanet Camiası Dinin fedaisi olacağına siyasetin davulcusu görünümünü veriyor. 
Gençlikte bir nesil yok ediliyor. Din aşısı yapılması lazım. Dini aşılamakla görevli kitle, Faizli zinalı, adaletsiz, köle düzenini korumakla görevlilerin alkışlayıcısı. Narkozlu avam tabaka da yat yat uyu.....
Maddeci eğitim zehir kusuyor kim düzeltecek? Dindarların yönetiminde Tüm ekranlar lağım suyu gibi evlere akıtılıyor kim düzeltecek, İslam Coğrafyasını kan gölüne çevirenlere müttefik deniliyor kim alıkoyacak? 
Turancılık, irancılık zirve yapmış ümmet görüşünü kim aşılayacak? Yokluk, yolsuzluk, soygun, adaletsizlik var kim ikame edecek? Bunları çoğalta biliriz sorunların çözümü ne mucitler aranıyor. Denenmişler denenmez. ülkemiz %7  Büyümüş, cebimde para yok ben uyuyor muyum. dünya da kim ne ekerse Ahirette onu biçecek. Vesselam....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.