banner2

Türkiye’nin En karanlık döneminde ambleminde olduğu gibi bir ışık olarak doğru AK Parti!..

İlk seçimlerinde tek başına iktidar olan AK Parti,  9 yıldır 3 genel seçimde oy oranını artırarak hep tek başına iktidar olmayı başardı.

Bu başarısı, Türkiye insanına verdiği değerin bir karşılığıdır.

AK Parti iktidarına kadar “kendisi” olan bir Türkiye yoktu. İradesi hür bir Türkiye değildi… Başbakanı, Irak’a müdahaleye hazırlanan Amerikan’a desteğini açıklarken; “Amerikan için doğru olan bizim içinde doğrudur” diyecek kadar batı iradesinin tahakkümündeydi.

AK Parti ve Lideri Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bugün Türkiye iradesiyle sadece ortadoğuda değil, tüm Dünya’da belirleyici güç konumundadır.

İçeride de başta Kürtler olmak üzere, aleviler, Lazlar, Çerkezler, Süryaniler, Romenler ve kısaca tüm toplum kesimlerini var sayacak bir politika güttü. Daha önce varlıkları inkâr edilen birçok ırk ve inanç AK Parti sayesinde kabul gördü.

Belki bu toplum kesimlerinin beklentilerinin çok azı karşılandı. Ama en azında varlıkları ve Türkiye toplumun birer unsurları olduğu tescillendi. Bu bile yok sayılan topluluklar için büyük bir kazanımdır.

Son günlerde AK Parti’ye karşı maksatlı haberlerle yoğun bir yıpratma Faaliyeti, sistemli bir şekilde devam ediyor.

GAP İdaresi başkanı Selahattin Karahocagil’in çok hoşuma giden bir sözü vardı; “yapısı insan olan her kurumda yanlışlar olur”

AK Parti’de halk nezdinde yoğun ilgi gördüğünü sezen birçok menfaat çevreleri bir şekilde AK Partiye sızdı. Şanlıurfa’dan biliyoruz. Hangi parti öne çıksa hemen oraya üşüşüler. Partilerin siyasi çizgisi hiç fark etmez o menfaat çevreleri için. Onlar her dönem meclise gidecek bir yol bulurlar. İhalelere gidecek yol zaten hep ellerinde…

Yapısı İnsan olan AK Parti’de de yanlışlar olur/ oluyor…

Şimdi bu yıpratma haberlerinin AK Parti içerisindeki menfaatçi çevrelerin işi olduğu dedikodusu yaygın…

Gerek AK Parti içerisindeki menfaatçi çevreler, gerekse Ergenekon çevresi, yıpratma çabalarını akamete uğrar!..

Bu Parti ve üst kadro hala çok samimi olduğunu her platformda belli ediyor. Halk bunlar dışında, daha samimi ve içten bir yapılanma görmüyor. Ve en önemlisi hala iyi insanların duasını alacak samimiyette çalışıyorlar.

Daha önce de yıpratma için çok çabaladılar. Başaramadılar…

Bu kez de başaramayacaklar!..

Akamete uğrayacaklar!..

Çünkü sizin bilmediğiniz, bilemeyeceğiniz manevi bir destekleri var!..

Samimiyetlerinin ve dürüstlüklerinin toplumsal duada bir karşılığı var…

Herkesin bir hesabı var, Allah’ında bir hesabı var!..

Galip gelecek olan ALLAH’ın hesabıdır. Menfaatçi, sahtekârların ve Ergenekoncuların hesapları başlarına geçecektir.

Yeter ki AK Parti içerisindeki “AK Partililer” dikkatli olsunlar! Ağacın kurdu, kazmanın sapını iyi bilsinler…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.