banner2

Bilindiği gibi Haziran 12'de yapılacak olan seçimler için partiler milletvekili adaylarını açıkladılar.

Şanlıurfa'da AK Partiye 349 aday adayı başvuruda bulunmuştu. 29 Mart yerel seçimlerinden sonra halkta eğitim, bilgi, kültür ve ufku geniş bir aday profili beklentisi oluştu.

Listeler açıklanınca Şanlıurfalılar tam bir hayal kırıklığı yaşadı. Listenin bir numarası Faruk Çelik. Bu başlı başına tüm aday adaylarına ve onların şahsında Urfalılara bir hakarettir. Ne demek yani, Urfa bir bakan isteyecek diye Urfalıları engellemek için Faruk Çelik'i aday göster!

 

Herkes açıklanan liste karşısında şaşkınlık içerisinde.

Ben o şaşkınlara (!) sesleniyorum; “eğer aday olmak istiyorsanız size birkaç tüyo vereceğim” Birincisi bu partinin hiçbir kademesinde hizmet etmeyeceksin. Hatta üyesi dahi olmayacaksın.

 

İkincisi AK Parti aleyhinde çalışacaksın! Hatta hızını almayacak, çıkıp kamuoyu karşısında “Resmen açıklayacaksın”

 

Diğer tüyolar; “Alttan alta rakip adaylara çalışacaksın” Partinin altını oyacaksın! Belediye başkanlığını karşıya kaptıracaksın! Ki Urfa gibi AK Partiye teveccühün en yüksek olduğu bölgede.

Şimdi..

Teşkilatta yıllarca çalışmış, emek vermiş ve listeye girmeyen aday adaylarına sesleniyorum; Ey Ahmet Düşünür,  Cuma Ağaç, Veysel Polat, Fevzi Demirkol, Mustafa Hekimoğlu, İsmail Güneş, Abdullah Barut,  Mehmet Ekinci, Mustafa Ağadayı, ve  Bürokrat olmalarına rağmen AK Partili olduklarını açıkça dillendirene ve bu yönde çalışmalar yapan İzzet Korkmaz, Sait Koyuncu, Osman Güzelgöz, Ferhat Şelli ve ismini sayamadığım diğer tüm aday adayı bürokratlar; eğer Milletvekili olmak istiyorsanız çalışmasını(!) bilin.

kralbet giriş - kralbet giriş sahabet - sahabet - sahabet - - betmoon -

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.