banner2

Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği, halkın tamamının temsilcisi ve sözcüsü olduğunu iddia eden, ak partinin 2 yarı mitingi coşkulu bir katılım ile şehrimizin miting alanı olan, topçu meydanında yapıldı. Alışık olduğumuz ustanın mitingleri kadar kalabalık değildi, ancak Ahmet hocanın da hakkını yemeyelim epey kalabalık ve coşkuluydu.  Açık söyleyim izleyince o, coşkuyu görünce dava adına duygulandım. Bir ak partili seveni olarak, gözlerim liderlerin liderini aramıyor değildi. Etkileyici konuşmaları, heybetli çıkışları, hitabeti, gür ve etkileyici sesi, vücut dili gözlerimin önündeydi. Allah devletin başından eksik etmesin dünya liderini inşallah. Ancak sıkıntı yok kontrol yine ustada, durmak yok yola devam. Ahmet hoca’ya bu güzel karşılamayı yapan kardeşlerimden Allah razı olsun. Katılım yapan hemşerilerimize de çok teşekkür ediyorum. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.

Televizyondan izledim.  Açılış konuşmasını büyükşehir belediye başkanı, Sayın Celalettin GÜVENÇ yaptı. Urfa’nın coğrafi olarak Türkiye’ni 7. Büyük ili olduğuna dikkat çekerek bölge olarak çözülmeyen çok sorunu olduğunu ve bu sorunları çözmek için,4 yıldan beri gece gündüz çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi. GÜVENÇ ilimizde sadece yol olarak, 10 bin kilometre yapılmamış yol olduğunu dile getirdi. Sayın başkanın bu sözlerinden şunu anlıyoruz, demek ki şimdiye kadar sadece yüzeysel (göz boyama) dışında elle tutulur gözle görülür sağlıklı hizmetler yapılmamış ki, yapılmadığını her Urfalı biliyor.

Yani çalışma bakanı, Sayın Faruk ÇELİK olmamış olsaydı bu 4 yılda yapılan hizmetler de yapılmamış olacaktı. Yapılan hizmetleri sayacak değilim, yapılan hizmetleri halk biliyor. Teşekkürler Sayın Faruk ÇELİK Allah yolunu açık etsin. Urfa yaptığın seni ve hizmetlerini unutmayacaktır. Şanlıurfa’mızda kim bir taş üstüne taş koyarsa unutulmaz. Ancak hizmet etmeyenleri, siyasi söylemlerle bizleri kandıranları, söz verip sözünde durmayanları, şahsi menfaatlerini ön planda tutanları ve Urfa’nın ayağına bağ olanları da asla unutmaz unutmayacaktır.

Başbakanımız Prof. Dr Sayın Ahmet DAVUTOĞLU (Ahmet hoca)  konuşmasında, bana göre en önemli konular: hızlı tren, 8. Sanayi bölgesi, şimdiye kadar yapılan yatırımların 23 milyar Lira’nın yanısıra en önemlisi, Urfa için hayati önem arz eden 4 bin dönüme sahip olan askeri alanın boşaltılacağı ile ilgili vermiş olduğu sözüdür. O alanın acilen boşaltılması gerek, çünkü artık şehir içinde kalan bir alan olması ve aynı zamanda kısmi tehlike arz ediyor. Örneğin, hatırlanacağı gibi geçen günlerde haber verilmeden, eski mühimmatın askeri alan içinde imhası sonucu, patlama sesinin şiddetinden dolayı bölgedeki bina ve işyerlerinin camlarının kırılması ekstradan bir masraf çıkartmıştır. Ne olduğunu anlayamayan halk, kısa süreli de olsa bir panik yaşamıştır. Buranın boşaltılması aynı zamanda şehre nefes aldıracak. Urfa’nın yüz akı olacak bölgede belki de tek olacak bir park, hayvanat bahçesi, dinlenme alanları vs olacak. İnşallah kısa zamanda taşınır ve alt yapı çalışmaları başlar. Sanırım bu taşınmadan göz bebeğimiz askeriyemizde memnun kalacaktır.

Şanlıurfa Ak Parti mitinginden izlenimim gerek Türkiye geneli, gerekse İlimiz AK Partinin hiç eksiklik vermeden mevcut olan konumu korumasıdır. Ak Parti Yönetiminde olan tüm kadrolar bunu görmeli, nasıl olsa halk benim halka sırtını çevirmemelidir. Şanlıurfa Milletvekili adaylarına bir önerim. Ak Partiye oy kazandırayım diye hiç zahmet etmeyin.12 Milletvekili adayımız bir gün toplama merkezinden her biri bir güzergâha şehir içi halk otobüsleriyle yolculuk yapsın, paralı parasız diye halkı bezdiren yolculuktan nasibini alsın. Çözümler üretsin. Asıl nüfusumuz kadar içimizdeki Suriyeli kardeşlerimiz çok yönlü bir şekilde halkımızı yormaktadırlar, çözümü için kafa yorulmalıdır. Sosyal patlamalara neden olmadan tatlıya bağlanmalıdır. Aynı Milletvekillerimiz günün birinde seçim öncesi her biri ya devlet hastanelerine, yâda Harran üniversitesine tıp fakültesi hastanesine erkenden sıra yazdırsın muayene olmak istesin halkın Suriyeli mültecilerden dolayı ne çilelerle karşı karşıya olduğunu bizzat görsünler ve çözüm üretsinler. Milletvekili adaylarımız kenar mahallelere hiç uğramıyor (A.Eşref FAKIBABA hariç) her taraf merkez gibi değildir, gezin halkın yaşantısını görün, yarın meclise gittiğinizde çözüm yollarını araştırın. Ak Parti ye halkın teveccühü çok güzel çok işsizi bulunan bir il Şanlıurfa’mız, Komşumuz Gaziantep gibi ne zaman İlimiz sanayi ili olacak işsizlik asgariye inecek merak ediyorum. ERDOĞAN Rüzgârı her zaman esmeyebilir bir düşünün. Atalarımız at sahibine göre kişner demişler. Sayın vekillerimi hayırlı hizmetlerde yarışmaları dileklerimle…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.