Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_9h343liq4o9r27b9qr4e0jeha4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Mehmet CENGİZ - AİLENİN TEMEL TAŞI BABALAR
banner2
Ailenin temel taşı hem Anneler hemde Babalardır. Bir toplum bir nesil bu iki değe ri korumakla kaim olur.
Efendimiz buyurur. "Babanın çocuğuna duası Peygamberlerin Ümmetine duası gibidir." Yaşlı baba Anne nin yerini huzur evi yaşam evlerini görenler Babalar gününü kutluyor.
Tüm kutlama günlerini kutlamak, şişirmek, reklamını yapmak bahane, Vurgunlar şahanedir
Keşke babalar sevilse, Değer verilse Anneler de..
Bizler Anne babalarımızı bir gün değil her gün severiz.Vefat eden Anne Babaları mıza Allah rahmet eylesin. Mekanları Cennet olsun. Evlatların vefat eden Anne Babalarına en büyük hediyesi onlara dua etmek onlar adına hayır hasenat yapmaktır Bir gün değil her gün..
Hayatta olan Anne Babalarımıza rabbim hayırlı ümurler nasip etsin. Onlara benzer ve layık birer evlat olmayı da.. Babalar trenin lokomatifi gibidir. Baba Makinisttir. bütün hayat vagonları babaya bağlıdır.
Babanın yükü çok ağırdır. Bir zamanlar Anne adayları kızlarımız Dinin emri olan baş örtüsü mücadelesi veriyordu. Samimiyet vardı çok bedellerde ödendi ikna odaları unutulmadı.
Eyvah! fırsat ele geçti, siyasetin ballı petekleri göründü konanlar oldu aman Allahım beterin beteri varmış, ayni ekip ve guruptan feministler türedi Dernekler kuruldu (Kadem) kapalı çıplaklar çoğaldı.
Siyasi güç oluştu sözleşmeler imzalandı.Aynı zamanda bu oluşum dış güç olan ifsat şebekesi AB ile destekleniyor resmi kurumlarda birimleri var.
Hani dindar belediyeler kadına şu kadar sığınma evleri yaptık diyorlar hem de övünüyorlar erkeklere niye sığınma evleri yokta diyebiliriz. Nefes aldırmak için sözleşme feshedildi. Kanun md. Hepsi duruyor. Bunları Baba severlere ithaf ediyorum bayanın beyanı esastır. Binlerce baba cezaevinde, sınırsız nafaka ödemeye mahkum veya evden uzaklaştırma ile karşı karşıya..
bırakın babalar gününü kutlamak öyle bir nesil türediki, babasına moruk, Anasına körük diyen bir nesille karşı karşıyayız.
Mısırda Ramazan ayında 17 genç idam edildi. Şiidi 10 kişiye yine idam verilmiş, yer yüzünde idam bekleyen daha çok babavar kapitalizmin iman esaslarına göre kim sermaye ve sömürüye,köleliğe karşı gelmişse o teröristtir.
Bu zulmün en büyük mazlumu ise babalardır.Kanunlar yapılıyor uygu lanmıyor.Tüm ahlaki değerlerimiz denizler deki kirlenmeler gibi musilaj olmuş. Adalette, siyasette, yönetim anlayışında lagım patlamiş, her kes maskeli olduğu için kokusu alınamıyor.
Urfa tabiri ile her şey henek olmuş. Esahını arıyoruz. Kim ne derse desin, nutuklar atsın, dışını kalaylasın, alkışlansın Toplumun (müslümanlarda) te mel taşı olan aile yapımızı,neslimizi bozmak için asırlarca çalışan Dinsiz,densiz, donsuzlar bozamadılar.
Müslümanım diyen ve dini kullananlar aile yuvamızı AB sarhoşluğu sayesinde hem tahrip hemde tahrif etmişler tamiri yıllar alacaktır. Babaları öldürmekle bazıları övünüyor bazıları da alkışlıyor. Bu nasıl baba sevgisi.Aile yu vamızın temel taşı olan Anne Babalara selam olsun..Vesselam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.