banner2

Her toplumun kendine has aile yapısı vardır. İneğe tapanların, İslam Dinine inanmayanların bir aile yapısı olduğu gibi, Müslümanların da elbette aile yapıları vardır. Müslümanlarda aile yapısı, düzeni vahiy kültürüne dayanır. Onun için Müslümanlarda aile dokunulmazdır. Aile İslam toplumunun çekirdeği ve temel taşıdır. İslamda eğitim, insani değerler öncelikle ailede başlar. İslam Ailesinde Anne, Baba vardır, Çocuk vardır. Anne baba ve çocuk sevgisi ailede doyumsuzdur. Ailede gelin damat, kaynana, kayınbaba var ki, aile sevgisinin yan gelirleridir. Ailede torun sevgisi tüm sevgilerin üstündedir.

Dinimizde bu mozaik yapının görevleri belirtilmiştir. Nikâh nesli korumada en büyük kopmaz iptir. İslamda çocuk doğarken kulağına ezan okunur, ölürken cenaze namazı kılınır ki, Dünya’dan gidişi de Allah lâfzı iledir. Aile yapısına önem veren toplumlar yarınlarına iyi bakabilir, insanlık için faydalı nesiller meydana getirirler. Ondandır ki, gerçek İslam kadını, Anne Abdestsiz Çocuğuna süt emzirmez ki, sütü bozuk nesiller türemesin yetişmesin. İslam dininde aile çok önemliyken, Din düşmanları Aileyi bozmak için elinden geleni yapmada geri kalmamışlar. Avrupa, Avrupa dediklerinde aile diye bir şey var mı? Avrupa da genç nesil tükenmiştir. Şairin ifadesi ile tek dişi kalmış canavardır. Bir yığın moruk ihtiyar, Ahiret inancı olmayanlarda Aile sevgisi olur mu? İslam toplumunda Dinde olmamakla beraber kirvenin kızı ile bile evlenilmez deniyorsa İslam aile yapısını bozma, nikâhsızlaştırma çabaları boşunadır. Aile yapımızı bozmamak için önlem almak en büyük görevimizdir. Teyze, Hala, Amca, sevgisinden mahrum olanlar aile sevgisinden anlamazlar.

Bizim “sözde” çağdaşlar günlerdir bağırıyorlar güya tecavüz için af getiriliyormuş, konunun detayını anlamış değilim. Ülkede kadınlara katma değer vergili seks köleliği yapılırken, ses çıkarmayanlar, protesto etmeyenler ikiyüzlüdürler. Nikâhsızlık severler bu sözde kadın haklarını savunan cühela taifesi kadın hakları savunucusu olamazlar. Kadından iffeti alan, Çıplaklığı, nikâhsızlığı, savunanlar kadın tecavüzcüleri değimli dir? Üryanlığı ile gençleri celbeden bir kadına bir genç bir tekme attı diye bu boş tenekeler çok ses çıkardılar. Yanlış doğru olduğuna bakmaksızın kayırmacılığı, ikiyüzlülüğü izaha çalışıyorum. Kadına tekme atan genç defalarca tutuklanıp bırakıldı, sonra ne oldu bilmiyorum. Adama nerede ise sokak kanunu uygulanacak. Şunu bilelim her inanç gurubundan her insanın yaşam hakki kutsaldır. Ancak her şeyde kaide kural vardır. Bozulmuş ruh yapısı ile bir kadın can, ten, benim, beden benim istediğimi yaparım derse işte orada kırmızı ışıklar var demektir.

İslam toplumunda Ramazan ayında Oruç tutulurken, Yahudi ve Hıristiyanlar gündüz açıktan yemek yemez su içmezlermiş, biz oruç tutmuyoruz amma en az Dini inanca saygımız olsun derlermiş, işte yaşam tarzı, insanlık bu. Ey! Yalancı sözde kadın hakları savunuculuğuna soyunanlar, mangalda kül bırakmayan sizler Milletvekili seçilen Merve KAVAKÇI İnancı gereği örtüsünden dolayı milletin Meclisinden derdest edilirken, sırf örtülerinden dolayı eğitim hakki elinden alınan (geçmişte) İkna odalarında ter döken kızlarımız için fiili, görsel, yazılı, bir tepki sizden sadır olmadı. Siz hangi kadın hakkından bahsediyorsunuz… Yaptığınız ikiyüzlülüktür. İnancımız gereği, biz daha doğrusu inancımıza inanmayanları bile, Dini değerlerimize saldırmadığı, hor hakir görmediği müddetçe kimsenin yaşam hakkına karışmayız. Karışanlarla mücadele bile ederiz. Yeter ki, dürüst olsunlar. Bendendir, sendendir demek ayrımcılıktır.

Aile konusuna dönecek olursak, olan bitenler din düşmanlığıdır. Aile yapısındaki tahribatı devlet eli ile ancak garanti altına alabiliriz. Bozulan bozulmaya yüz tutan aileler için kadın sığınma evleri, erkeği veya kadını evden uzaklaştırma anlayışı yangına benzin dökmek gibidir. Asrımızda nesli bozan, aileyi dinamitleyen, ocak söndüren, boşanmalara neden olan, kadın cinayetlerini ekranlarda görmemize neden olan birinci yıkım imha aracı; nikâhsızlık, manevi boşluk, internet fitnesi, uyuşturucu, seyredilen kirli ekranlar, maddeci eğitim sistemidir. “Yaşlı annesini, babasını veya bir yakınını barındırma yurtlarında kalmasına tahammül edenler, sıkıntı duymayanlar insan sevgisini yitirmiş toplumlardır.” İslam’ın aile yapısında babanın çocuğuna duası Peygamberler duası gibidir. Cennet anaların ayakları altındadır. Anne Babaya of bile denmez. Doğurmayı zillet, süt emzirmeyi külfet sayanlar insanlık düşmanlarıdır. (İslamda aile kutsaldır. Aile yapısı ile uğraşanlar hain ve Din düşmanlarıdır.) İslami aile yapısını beğenmeyenler, mahrem, Namahrem lafızlardan uyuz olanlar boşuna uğraşmayın sizinki, din düşmanlığıdır. Bizim tek ilahimiz vardır sizin ki ise (tümtanrıcılık) panteizmdir. Sizin Dininiz size bizim Dinimiz bize… Selamla kalın selamette kalın. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.