banner2

Yaklaşan genel seçimler nedeni ile Ak Parti’ye aday adaylığı bazında teveccüh büyük oldu. Müracaat edenlerin listesine baktığımızda, hepsi Urfa’nın yetiştirdiği değerlerdir. Her bölgeden, mahalleden insanlar var. Gerek kültürel anlamda, gerek akademik ve liyakat olarak her biri diğerinden değerli insanlar olduğu kanısındayım. Listede bakanlık yapabilecek kapasitede olan insanlar var. “Eminim ki müracaat edenlerin tamamı gerek ilimiz,  gerekse Türkiye’ye hizmet aşkı ile aday adayı olmuşlardır. Yaklaşık; 300 kişi arasından 12 e, girme şansı epey düşük olmasına rağmen sağduyulu vatansever insanların şanslarını denemeleri ve Ak Parti saflarında yer alması, başta Recep Tayyip ERDOĞAN ve Ak Parti’ye olan sevgilerinden ve kutsal davalarına sahip çıkmalarıdır”...

Bu Yürekli insanları can-u gönülden kutluyor ve her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Rabbim yollarını açık etsin, İnşaAllah. Tabi burada önemli gördüğüm, bir konuyu hatırlatmak istiyorum. 300 kişiden sadece 12 kişi aday olabilecek. Lakin hangi partiden kaç kişi vekil olacak o da seçim sonuçları kesinleştikten sonra belli olacak. Yani vekil olma şansı daha da düşecek. Kalanların ise küsmeden, darılmadan, kırılmadan Ak Parti saflarında yekvücut olarak seçim çalışmaları yapmaları, partiye katkı sağlamaları, yola devam etmeleri gerekmektedir. Ahlaki olarak etik olan da budur.

Bu 300 yürekli insan arasında, yine öyle yürekli, vefakâr, cefakâr, çalışkan adam gibi adam bir kardeşimiz var. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümü mezunu ve yine aynı bölümden yüksek lisans yapmış ve iyi derecede İngilizce bilen bir Urfa evladı. Gerek iş hayatında gerekse siyasi hayatında başarı grafiğini yukarılara çıkartmış dürüst, halkın içinden çıkmış, kariyer sahibi bir kardeşimiz. İsterseniz bu kardeşimizin Siyasi hayatına bir göz atalım:

2004 Yerel Seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa Belediye Meclis Üyeliği, Belediye Meclisi Başkan Vekilliği, İmar Komisyonu Üyeliği, Ulaşım Komisyonu Başkanlığı, Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevlerini başarı ile yapmış…

2009-2012 Yıllarında AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Siyaset Akademisi Koordinatörlük görevini başarı ile ifa etmiştir. Yine, 2009 Yerel Seçimlerinde farklı görevler almış, 2010 Referandum oylamasında gecesini gündüzüne katıp canla başla çalışıp katkı sağlamıştır. 2011 Genel Seçimlerinde yine farklı görevlerde bulunmuş. 2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezinde görevler almış. 2014 Yerel seçimlerinde AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday Adayı olmuş, Urfa’mızın yetiştirmiş olduğu ender insanlarımızdan bir aydın…

 2012- 2014 AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve AR-GE den sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini, AK Parti Şanlıurfa İl Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmalarında görev yapmış bir dava adamı.

Fazla merakta bırakmadan kim olduğunu yazayım; Nüsret URMAK zaten çoğunluk onu yakından tanıyor biliyor. Böyle emektar, siyasi tecrübesi olan bir insanı meclise taşımak gerek diye düşünüyorum. Bu anlamda gerek il teşkilatı, gerekse genel merkez düzeyinde siyasi anlamda epey tecrübe kazanmış Nüsret URMAK ve onun gibi olan kazanımların mecliste ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı hizmetlerde bulunacağı kanısındayım. Bu duygu ve düşüncelerle Nüsret URMAK kardeşimize siyasi ve iş hayatında başarılı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum…  Bir başka yazıda görüşmek dileğiyle..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.