Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_p0fvhaaqrti2hktg1fpu64vep0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Mehmet CENGİZ - 365 GÜNÜ GERİDE BIRAKTIK
banner2

Her geçen gün Ömrümüzden geçiyor. Yıllar, Aylar, Haftalar, Günler Su gibi akıp gidiyor.

2022 Yılı çok çetin geçti. Ekonomik buhranlar, savaşlar, Hak ihlalleri, Depremler sel felaketleri,kasırgalar,zamlar, Yokluklar, yolsuzluklar, Trafik canavarına yenilen canlar, kadın cinayetleri, en mühimi Adaletsizlikler, meclislerde boğalar gibi boğuşmalar, emici haksız vergiler, algı operasyonları, hamasi vaatler, haksız tutuklamalar, istibdatlar, Fikir hürriyetine ambargolar yalanlar, iftiralar, asimilasyonlar gibi insanı yaşanmaz hale getiren ne varsa bir plan dahilinde uygulanmaya konuldu.

Tabii afetlere eyvallah.. inasandan insana şamarı çok acıklı ve moral bozucudur. Fikir bazında BOP (Büyük Orta Doğu Projesi) nedir? gaye ve ilkeleri nelerdir? bilmeden Dünyada huzur olmaz.

Bu ilkeler;
1 Toplum fertlerini  işsiz bırakacaksınız.
2.) Borca esir edeceksiniz.
3.)Ac bırakacaksınız.
4.) Dininden uzaklaştıracaksınız.
5.)Böleceksiniz.
6.)Böldüklerinizi bir biri ile çarptıra caksınız.
7.)Kolay lokma hâline getirip yutacaksınız.
Bu ilkeler kime ait,yahudi Haim Nahumdur. kim dir? Bu yahudi 1872 manisa doğumlu,Osmanlının son Hahamlarındandır. 1960 Kahirede Mısır'da ölmüştür.

Ölmüş ancak, ilkeleri paşalar maşalar vasıtasıyla islam beldelerinde devam etmektedir. Bu maddelerin her biri geniş birerkonudur. Feraseti olanlar ancak anlar. Maddeyi mevki makamı,dünya itibarını, kibri,put edinenler bu maddeleri okumaz. Anlamazlar.

Yer yüzü Allah'ın sofrasıdır. Yeme içme her canlıya kafidir. Fakiri fakir, zengini zengin eden kemirgen sistemler doymadan fakiri ezmeye, zalim zorba, gaddar sistemlerine itaat etme sarhoşluğundan da vaz geçmiyorlar.

Dünyada açlıkla boğuşan milyonlarca mazlum varken,İnsanlar bir zulümden kurtulmak isterken,denizlerin soğuk sularında boğulurken, Anneler ağlarken,yetimlerin boynu bükükken, şehirlerin varoşları Hırıstiyan adeti haram olan Noel babayı, su gibi içki içerek, havai fişeklerle göbek atarak kutladılar.

Hemde bazı belediyelerin destekleri ile... Sadece bu mu? Katar'da Dünya kupasına özel uçaklarla gidiş gelişler bu işin cabasıdır. Kapitalist sistemler yönetilenlere baraj patlamasın diye bazen az etli kuru kemik atarlar.Taki sesler kesilsin kölelik devam etsin. Asgari ücret gibi bir indirme on bindirme misali. Dünyada hesap vermeye yanaşmayanlar Ahirette çetin bir hesap vereceklerdir.Iste meseler de........Vesselam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.