banner2

28 Şubat Denilince akla Rahmetli ERBAKAN hoca gelir. İcraat ve yaşantısı ile kalplerde taht kuran, yapmacık değil gerçek dünya lideri olan, hem eylem hem de söylemde zikzak yapmadan ecel anına kadar hak davası adına cihadı tüm alanlarda sürdüren bir dava adamını anlatmak yazmak kolay olmasa gerek. Rahmetli hocanın mirası davasıdır hem de evrensel bir dava, nasibi olanlar bu davadan zerre kadar taviz vermezler. Yanılmazlar, bükülmezler, kula kul olmazlar. Mekânı cennet olsun hocamızın. Hocaya bir gazeteci soruyor (sizin mıknatısınız neden beni çekmiyor hocam dediğinde, rahmetli hoca! Bizim mıknatısımız tahtaları çekmez.) Karşılığını vermiş.

Hayat cihattır. İman varsa imkânda var demektir, sözleri mümtaz lidere aittir. Tahta kafalılar hocanın mıknatısından nasip alamazlar dava adamı olmak herkese nasip olmaz mevlam dünyevileşmekten bizleri korusun kaleyi terk edenlerden eylemesin. Bir aya yakındır gündemlerden uzaktım. Mukaddes beldelerdeydim dönüşte çok gündemlerle karşılaştım niyetleri bilen yüce Rabdır. Görsel ve yazılı basının çoğu başkanlığı dillendiriyor. Ne tükenmez bir deva imiş bir an önce gelse tüm dertler dinse, Rahmetli CHP Anayasa komisyonunu terk etmiş, Milliyetçi MHP Liderlik yarışında, HDP Sivil Cuma namazı kılma derdinde, Zaman gazetesine kayyum atanmış, boydak holdinge baskın yapılmış, kadın cinayetleri son hızla devam ediyor.

Sayın ERDOĞAN Anayasa kararını tanımıyorum ve saygı duymuyorum demiş. Terör nedeni ile Sur, Cizre, Silopi, idil de harabeye dönen enkazlar kalkacak, mağdurlara devlet eli uzanacak halk banka kredilerine boğulacakmış, üstelik terör kökten bitecekmiş inşallah. Suriye için ateşkes ilan edilmiş, katil yönetim için tüm mazlum Suriye halkı feda edilmekle beraber Mayıs'ta seçimler yapılacakmış var olsun yalancı demokrasi. Hac kuraları çekildi kurada çıkanlar sevinçli, çıkmayalar hüzünlü İslam fıkhında böyle bir Hac konusunu bulamadım.

 Mersin Tarsus Müftüsü diyanet dışındaki şirket acentelerine göz açtırmıyor kurada çıkan herkes diyanetle gelsin çabası var resmi görevliler çok sıkıntılı emir demiri keser nasıl yöneticilik anlayışı anlamış değilim geçmişte emre muhalefetten sürgün edilmiş din görevlileri var her resmi görevli bu korkuyu yasıyor.,iradelere ipotek altında diyanet camiasına  yakışmıyor ilgililerin dikkatine.Şanlıurfa il müftülüğünü tebrik ediyorum toleranslı yönetim anlayışından dolayı.Tüm dertlerin devasını bir kaç ayet meali ile belirtmek istiyorum. Mevlam tesirini halk eylesin… Tüm vücudu görünürken kafasını kuma gömenlere ders olsun.

Yüce kitabımız Kur’an-i kerim Müslümanın vasıflarını şöyle sayıyor: (Her şeye karşı Allah'ın tarafındadırlar. Allahın yanında olanlar kurtuluşa erenlerdir. Mücadele suresi ayet 22) ( Cihat ettikleri için kınanmaktan korkmazlar. Maide suresi ayet 54) ( Çok az uyurlar. Zariyat suresi ayet 15 ) ( Hiçbir ticaret onları Allah'ı anmaktan alıkoyamaz. Nur suresi ayet 36- 37) ( Yalnız Allaha güvenirler. Tövbe suresi ayet 51 ) ( Allah'ın haram kıldığı cana kıymazlar. En'am suresi ayet 151) ( Allah yoluna güzel öğütle çağırırlar. Nahl suresi ayet 125 ) (İnananlara sen mu'min değilsin demezler. Nisa suresi ayet 194 ) ( Kendilerinden olmayanı sırdaş edinmezler. Ali İmran suresi ayet 118)( Yalan söylemez hatalarında ısrar etmezler. Ali İmran suresi ayet 135 ) ( Tevazu sahibidirler cahillerle tartışmazlar. Furkan suresi ayet 63) ( Kendilerine verilenden infak ederler. Kasas suresi ayet 54 ) ( Allah' tan başka hiç kimseden korkmazlar. Ahzap suresi ayet 39 ) ( Faydasız işlerle uğraşmazlar. Mu' muminun suresi ayet 3 ) ( Namazlarını korurlar. Furkan suresi ayet 68) ( Ahirete kesinlikle  inanırlar. Bakara suresi ayet 34 )

Dünya tarlasına kim ne ekerse Ahiret'te onu biçecektir. Mevlam ümmeti Muhammed' e birlik, feraset nasip eylesin. Ekranlar, sahifeler çok yanlı yalan, iftiralar had safhada gerçek dava adamı için 28 Şubat vız gelir. Gerçek dava adamlığı şuuru ile şuurlanmamız dileklerimle…                                                                       

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.