banner2

Hayat su gibi akıyor. Geceler gündüzü, gündüzler geceleri kovalıyor. 2016 Yılını geride bıraktık. Yılbaşı gecesi Allaha karşı isyan bayrağını çekerek kutlayanlar oldu. Rabbim onları da ıslah eylesin. Güvenlik görevlilerimizde bu isyan tablosunda, görevleri icabı güvenlik nöbetini tuttular. Hristiyan âdeti olan bir gece kutlamak Müslüman’a yakışmıyor. Gelecek yıllarda inşallah bu günah tablolarından Müslüman halkımız kurtulur. 2016 Yılı tarihe belki kanlı bir yıl olarak badirelerle dolu bir yıl olarak geçecek. Kazanan Gâvur, Kaybeden ise Müslümanlar oldu. Maddi yönden en çok kazanan Silah tüccarları savaş yamyamları olmuştur. Ortadoğu’nun kadim düşmanı İsrail en rahat günlerini yaşamış, hâkimiyet alanı genişlemiştir. Vekâlet savaşında ölen öldüren Müslüman olmuş, kan emiciler yerde değil, ödlekçe hep havada uçmuşlardır. Havadan Müslümanları öldürmek bir marifet saymışlardır. Müslümanlar, İslam coğrafyası ise kan, gözyaşı, göç, sefalet, hamasi nutuklar, eziklik, sahipsizlik, açlık, küresel güç odaklarının değirmeninde un gibi öğütülmüşlerdir.

Yılın son gecesinde “eneler” (ben’ler) bir tarafa bırakılarak başta Türkiye, Rusya, İran olmak üzere Suriye’de İnsanlar ölmesin, aç kalmasın, göçe zorlanmasın, çok ucuzca payumal edilen Namuslar artık kirletilmesin diye savaşa dur demek için ateşkes kararı alınmıştır. Ancak Büyük şeytan Amerika saf dışı kaldığı için, halen kan akmasının tarafı görünüyor. İnşallah hainliği kursağında kalır. Altı yıldır devam eden bu kirli savaşta başta bu barış görüşmeleri olsaydı yüz binlerce Müslüman ölmeseydi, Milyonlarca insan göç etmek zorunda kalmasaydı daha iyi olmazmıydı? Başlangıçta Yöneticilerimiz Zalim Esed, birkaç hafta içinde düşecek, Emevi Camisinde Cuma Namazı kılacağız belki iyi niyetle denildi, görüldü ki zalim, katil Esed sanıldığı gibi değil, arkasında çok kuvvetli şer odakları var. Müslümanlar ise bolca cenaze namazı kıldılar. Resmi kayıtlara göre beş bin insan denizlerde boğuldu. Şimdi Rusya İran Barışta ne kadar etkili olsa da Suriye savaşında ikisinin eli Müslüman kanlıdır.

Diyanet Reisimiz haklı olarak bu fitne tohumu yüz yılda tamir edilemez demiş.  Çok doğru bir söz demek Müslümanların kaderi böyle, Halep harap olduktan sonra bir dahaki seçime kadar zalim Esed başta kalacak, bir dahaki seçimde Esed aday olmayacak, görev bir Alevi’ye verilecek burada İran’ın etkisi sırıtıyor. Kim olursa olsun Kanın akmaması, arzumuzdur, yeter ki mazlum halkın üzerinden birileri saltanat talibi olmasın. Dünya da Suriye savaşından en fazla etkilenen ülke Türkiye olmuştur. Bizi Suriye bataklığına bilerek bilmeyerek bulaştıranlar işlenen cinayetlerin suç ortaklarıdır. Gelinen noktada dış siyaset’te doğru yönde adımlar var seviniyoruz. Yönetim boşluğundan Suriye Irak’ta filizlenen Terör yuvaları değişik isimlerle de olsalar 2016 Yılında Ülkemizde çok kan akıttılar. Askerimiz, Polisimiz, sivil insanımız bu hainlerce, hunharca şehit edildiler. Gözyaşları sel olurken, anneler çok ağladı, yürekler dağlandı, yetimler dullar çoğaldı. Hep iyi şeyleri yazmamız gerekirken bir cümle ise bizi bu hale getiren kimleri de sorgulamak hakkımız olsa gerek.

2016 Yılı sıfır notlu en çirkin olayı 15 Temmuz Darbe girişiminin oluşudur. Ülkemiz adına, Askerimiz adına kanlı kara bir lekedir. Maşalar darbeye teşebbüs ettiler, asıl paşalar ise görünmez kahramanlardır. Bu darbeye karşı başta Sayın Cumhurbaşkanımızın cesur duruşu, Halkımızın canı pahasına darbeye karşı direnişi, darbeyi balyoz gibi ezmesi tarihi destandır. Zalimlere, hainlere Allah fırsat vermesin. Kimi ağlarken, kimi inlerken, kimi aç sabahlarken, acıdan gözüne uyku girmezken, toplum gündemine Anayasa değişiklik paketi tartışmada yerini koruyor. Açıklanan Maddeler bazı pürüzleri izole etse de toplum genelini kapsayan bir Kanunlar manzumesi değildir. Anayasa denilince halka dayalı, Halkın inancı ile barışık bir anayasanın oluşu halk olarak istek ve arzumuzdur. 2016 Yılında suçsuz yere şehit olan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet dilerken, 2017 Yılının huzur, refah, kansız geçmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Müslümanlarda Ümmet şuuru olursa tüm sorunların üstesinden gelineceğine inanıyorum. Suriye de ateşkes ilan edilince başta Amerika, Avrupa, NATO fena kızıyorlar bellikli paylaşımda çıkmazlar var. Türkiye’de haklı olarak bu ikiyüzlü oluşumlara stratejik İttifaka son noktayı koymuş görünüyor. Ümmete hayırlı olsun diyorum.  

Son olarak yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul’da bir eğlence mekânına yapılan saldırı sonucunda onlarca insanımız hayatını kaybetmiş, onlarca da yaralımız var. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. “Yılbaşı kutlamasına karşı çıkanlar, bu saldırıda sorumludurlar” diyenler, ya beyinleri alınmış birer ahmak, ya da ipleri salınmış birer akbabadırlar. İslam adına terör yapanlarla, Terör üstünden İslama saldıranlar, Emperyalizm’in farklı kostümlerle aynı sahaya sürdükleri tetikçilerdir…   Bu alçak saldırı çok manidardır. Yaptıranlar belli, yapanlar her zaman olduğu gibi hain maşalardır.  Onlar yaptırdıkça bizler daha çok kenetleniyoruz. Rabbim yapanları, yaptıranları, yardımcı olanları KAHHAR ismiyle kahretsin inşallah. Selamla kalın selamette kalın…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.