banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Valilik Köylerdeki Mültecilere de Yardım Ulaştırıyor

Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük’ün talimatıyla barınma merkezlerinde kalan misafirlerin yanı sıra köylerde ve ilçe merkezinde kalan Suriyelilere de yardımlar aralıksız sürüyor.Suriye sınırına 20 km uzaklıktaki Ayhan köyüne yerleşen 400 Suriyeliye de Şanlıurfa Valiliği tarafından yardımlar ulaştırıldı. Köyde kalan Suriyelilere ilk etapta yatak, battaniye, çocuk bezi, hijyen kitleri ve süt paketlerinden oluşan yardım paketleri dağıtıldı.

Köy Muhtarı Mehmet Ülgen; köyde 400 Suriyeli misafirlerinin bulunduğunu,kendi imkanlarıylaihtiyaçları karşılamakta zorlandıklarını ancak gelen yardımlarla mutlu olduklarını söyledi. Köy camisinin avlusunda dağıtılan yardım paketlerini alan Suriyeliler kendilerine uzanan sıcak elden dolayı Vali Küçük ve evlerinin kapılarını açan köy sakinlerine teşekkür ettiler.
Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük ise: “Şu anda oluşturduğumuz çadır kentin dışında, köylerde ve ilçe merkezinde akrabalarının yanında kalan, kendi imkânları ile ev tutan ve yardıma muhtaç olan tüm Suriyeli kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek. Kardeşlerimize kucak açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki bu zor günler elbette geçecektir. Biz sonuna kadar yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.