Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_k04jqelmc3civfgfmgf98881i0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Üç mutluluk birden haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Üç mutluluk birden

Suriye’de savaştan kaçarak Şanlıurfa’ya gelen Fatma Al Muhammad,  7  aylık hamileyken eşi HalilAl Muhammad tarafından götürüldüğü Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde sezaryenle iki kız,  bir erkek bebek dünyaya getirdi. Hayata tutunmaya çalışan bebekler, doğumun ardından Özel URSU Hastanesine sevk edildi.
Henüz isim verilmeyen Suriyeli bebeklere, Özel URSU Hastanesindeki yenidoğan yoğun bakım ekibi tarafından 2 aysüresince kuvözde özel bakım yapıldı.
Bebeklerin doktoru Mehmet Fatih PALALI ve Abit DEMİR , "Bebeklerimiz7 aylık doğdu. Şuan doğal yollarla beslenebiliyorlar,  bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde taburcu etmenin mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.
17 yıldır çocuk özlemi çeken Suriyeli Fatma Al Muhammad ve HalilAl Muhammad çifti Özel URSU Hastanesi ekibine teşekkürlerini sundu.
Haber: Mustafa Akkuş www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.