banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Siyasiler Şimşek'in düğününde buluştu

Eğitimin duayeni, ünlü işadamı ve Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’in oğlu Kerem Şimşek, Melek Hacıahmetoğlu ile evlendi.

 

 

İstanbul Çırağan Sarayı’nda, Şahnaz Yıldız Organizasyon tarafından düzenlenen düğün, siyaset, sanat, iş, spor ve farklı alanlarda ün yapmış isimleri bir araya getirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Zeynep Karahan Uslu, Seydi Eyyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Güneş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü,  Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve bine yakın davetli katıldı.

 

DAMAT ŞANLIURFALI GELİN TRABZONLU

 

Kerem Şimşek ile Melek Hacıahmetoğlu’nun nikahlarını Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız kıyarken, çiftin şahitliklerini de Bakan Faruk Çelik, Milletvekili Nurettin Nebati, Bediüzzaman Sait Nursi’nin talebelerinden Mehmet Fırıncı ve İş Adamı Hasan Dutmuşoğlu yaptı. Genç çifti kutlayan ve ömür boyu mutluluklar dileyen Bakan Çelik, "Urfalı bir gencimiz ile Karadenizli bir gencimizin evlenmesi anlamlıdır. Genç çiftleri tebrik ediyorum. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Urfaspor Kulüp Başkanımız Fethi Şimşek de, Urfaspor’u şampiyon yaparsa daha da mutlu oluruz” dedi.

Daha sonra söz alan genç çiftlerin anne babaları da davetlileri selamladılar ve mutluluklarını dile getirdiler.

Fethi Şimşek konuşmasında, kardeşlikten, birlikten, beraberlikten bahsederken, “Bakınız biz Şanlıurfalıyız, dünürlerimiz Trabzonlu. Bu gençlerimizin düğünleri ülkemizde hiçbir ayrımın, kimsenin kimseye farklı bakmadığının kanıtıdır. İnşallah sezon sonunda da Şanlıurfaspor’u şampiyon yapar yine bugünkü gibi mutlu oluruz” ifadesini kullandı.

 

FERHAN GÖÇER KONSER VERDİ

 

Çırağan Sarayı’nın merdivenlerinden davetlilerin yer aldığı boğaz manzaralı bahçeye Ferhat Göçer’in bir şarkısıyla inen genç çiftler, yine Ferhat Göçer’in konseriyle konuklara “Hoşgeldiniz” demiş oldular.

Daha sonra sahneye çıkan ve damat gibi Şanlıurfalı olan ünlü sanatçı Ferhat Göçer performansıyla geceye renk kattı. Konukları zaman zaman sahneye davet eden sanatçı, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

 

GÜZEL BİR ORGANİZASYON

 

Başarılı bir organizasyonda genç çiftlerin nikahlarının kıyılmasından sonra denizdeki tekneden atılan havai fişek gösterisini hem Çırağan Sarayı’ndaki davetliler hem de çevredeki vatandaşlar ilgiyle izledi.

Bu arada, boğaz turu yapan vatandaşlar da Çırağan Sarayı’nın yakından geçerek Ferhat Göçer’in konserine kısa süreliğine de olsa eşlik etmiş oldular.

Öte yandan, düğünün anısına davetlilere Kuran-ı Kerim ve Şanlıurfaspor atkısı hediye edildi. 

Abdulkadir AKTÜRK / İSTANBUL www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.