banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Siyasetçileri buluşturan nişan töreni

Şanlıurfa nevali otelinde olan nişan töreninde genç çiftlerin piste çıkmasıyla davetli misafirler genç çiftlere dolar atmak için adeta birbirleriyle yarıştılar.Nişan törenine davetli misafirlerden şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç,İl Emniyet Müdürü Mehmet Liğoğlu,Ak parti Şanlıurfa milletvekili Mahmut Kaçar,Halil Özcan,Ak parti il başkanı Yusuf Eğilmez,Ticaret Sanayi Odası Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin,Ticaret Borsası Başkanı Memet Kaya,Özel idare genel sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu,Ak parti il genel meclis başkanı Mustafa Yavuz,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu,Ak parti Haliliye ilçe başkanı avukat İbrahim Halil Kızılelma,  İş adamı Yaşar Hamitanoğlu,İş adamı Abdurahman Eyyüpoğlu,İş adamı Nuri Toprak,İş adamı Bekir Akyol,İş adamı Mehmet Çavuş, iş dünyası, bürokrasi nişan törenine katılanlar arasındaydı.

 

Genç çiftin nişan yüzüklerini Şanlıurfa ak parti milletvekili Mahmut Kaçar ve Ak parti milletvekili Halil Özcan nişan yüzüklerini taktılar. sanatçı Şahin Halhallı’nın birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkılar seslendirerek nişan merasimine renk kattılar.

Ak parti Şanlıurfa milletvekili Seydi Eyyüoğlu yapmış olduğu açıklamada öncelikle buğun mutlu günüm oğlum ömer’in nişanı bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum ve oğlum ömer gelinim derya’yada bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyorum dedi. iş adamı Enver gülel ise her iki aileye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.