banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

SEVGİ EVLERİ PROTOKOLU İMZALANDI

Haliliye Belediyesi tarafından bir yıllığına kiralanarak tefrişatı yapıldıktan sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak evlerin protokol imzalarını Vali İzzettin Küçük ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol imzaladı.

İmza töreninde bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük, kiralanan ve tefrişatı yapılan evler için Başkan Demirkol’a teşekkür ederek; yetim ve kimsesiz çocukların aile ortamında evlerde yaşamaları için yürütülen sevgi evlerine uzatılan yardım elinin el kıymetli el olduğunu belirtti. Haliliye Belediyesinin de yardım elini uzattığını dile getiren Vali Küçük; uzattıkları yardım elinden dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür ederek protokolün hayırlı olmasını diledi.

Kurtuluş Müzesini de Haliliye Belediyesiyle birlikte çalıştırmayı planladıklarını sözlerine ekleyen Vali İzzettin Küçük; Kurtuluş Müzesini ve içinde bulunduğu konağı topluma daha çok açarak, konakta yapılan faaliyetleri gençlere ve öğrencilere yönelik olarak genişletmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise yaptığı açıklamada: “Sayın Valimiz İzzettin Küçük beye seçildiğimiz günden beri bizlere destek verdiği için teşekkür ediyoruz. Kurtuluş Müzesini gençlerimize, kadınlarımıza sosyal hizmet amacıyla birlikte kullanacağız. Haliliye Belediyesi olarak kamuda paylaşımdan ve kamu imkânlarının birleştirilmesinden tarafız. Bu bağlamda kamuda olan ne varsa hem kullanma hem kullandırma, hem imkân temin etme hem imkân talep etme noktasında insanlarımızın rahat etmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Bugün imzaladığımız protokolle kimsesiz, bakıma muhtaç çocuklarımızın aile ortamında yetişmelerinin temini için üç evin bir yıllık kirasını ve bir takım ihtiyaçlarının teminini üstlendik. O gençlerimizin aile ortamında yetişmeleri bizim için çok önemli. Bu hassasiyeti gösterdikleri için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze ve Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz. O çocuklarımızdan da Haliliye için, Şanlıurfa ve Türkiye için iyi hizmetlere imza atacak şekilde kendilerini geliştirmelerini talep ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.