Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_nchtlsupn26u2bkauf78dprjk2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfa Sağnak Yağışlı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şanlıurfa Sağnak Yağışlı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile akşam saatlerinden itibaren Antalya ve Hatay çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yurdun güney kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının Kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve batı, Marmara ile Batı Karadeniz'de kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz kıyılarında sabah saatlerinde kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Bölgelerde hava:

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu; kuzey ve kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Antalya ve Hatay çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu; kuzey ve doğusunun aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Çankırı, Yozgat, Sivas çevreleri ile Ankara'nın kuzey kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, sabah saatlerinde Kastamonu çevrelerinin yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile sabah saatlerinde Çorum çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, batı kesimlerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı, yer yer çok bulutlu; akşam saatlerinden itibaren doğusunun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Bazı illerde hava nasıl olacak?

ANKARA: Sabah saatlerinde yağmurlu, kuzeyinin yüksekleri karla karışık yağmurlu 6/12

İSTANBUL: Aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 7/13

İZMİR: Aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12/19

ADANA: Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 11/20

DİYARBAKIR: Yağmur ve sağanak yağışlı 4/10

ŞANLIURFA: Yağmur ve sağanak yağışlı 7/13

BATMAN: Yağmur ve sağanak yağışlı 4/11

VAN:  Aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 1/5 (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.