banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Saman yüklü kamyon devrildi:1 yaralı

Siverek -Karacadağ Karayolunun 12. Kilometresinde, Ahmet A. yönetimindeki 63 N 0779 plakalı saman yüklü kamyon , dün saat 19.00 sıralarında, Bakanak (Arastur) Köyü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole devrildi.

 Meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Karacadağ mevkiinden saman yüklenen kamyon, Bakanak köyü mevkiinde araç sürücüsünün bir anlık dalgınlığı sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole devrildiği, . kazada sürücü Ahmet A.’nın hafif şekilde yaralandığı ve  Yaralı, sivil bir araçla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldığı belirtildi.

Devrilen kamyondaki istiflenmiş samanlar yolun kenarına  dökülürken, samanlar başka bir araca yüklendikten sonra devrilen kamyon  yoldan kaldırıldı.

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri trafik akışını kontrollü olarak sağladı.
Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı. (Abdurrahman Uğurlu-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.