banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Meteorolojiden uyarı: Kar geliyor

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kar uyarısı yapıldı. Yapılan uyarıda, halen doğu bölgelerde genellikle yağmur şeklinde görülen yağışların, akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde, yarın öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kara dönüşeceği ve kar yağışının Van, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde yer yer yoğun olmasının beklendiği belirtildi.

Ayrıca vatandaşlar ulaşımda aksamalar ve don olayına karşı uyarılarak, bazı illere yönelik "meteorolojik uyarı" yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer verilen uyarıda, devam eden yağışların akşam saatlerinde Orta Karadeniz kıyıları ve Tokat çevrelerinde, akşam saatlerinden itibaren ve yarın Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli, Rize ve Artvin kıyı kesiminde ise yer yer çok kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi.

Yarın Bingöl, Bitlis, Muş, Van, Hakkari, Şırnak ile Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt’te kuvvetli yağış beklendiği belirtildi. Uyarıda vatandaşlar ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, sel ve ulaşımda oluşabilecek aksamalara karşı uyarıldı. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.