banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Kutlu doğumda cemaatine gül dağıttı

Şanlıurfa Sigorta bölgesi Akşemsettin Mahalasei Hz. Yakup Camii imamı, Peygamberimizin "KUTLU DOĞUM HAFTASI" etkinlikleri çerçevesinde peygamberimizin remzi olan 300 tane "kırmızı gül" cuma namazı sonrası camii cemaatine dağıttı.

Camii imam hatibi Abdullah Dağlı; Müftülüğümüzün izni ile hayırseverlerin desteği ile Peygamberimizin kutlu doğum haftası etkinlikleri dolayısıyla "efendimizi hatırlatmak için" cemaatimize "kırmızı gül" dağıtıyoruz. Amaç Resulullahı anmak, hatırlamak. O' olmasaydı alemler olmazdı. Hayatımızın her anından O' olsun istiyoruz. Gündeme getirmek için bu gülleri dağıtıyoruz. 300 tane gül hazırladık.Çoğunu dağıtık. Küçük bir kısım kaldı. Kalanları da Camii çevresinde bulunan esnaflarımıza dağıtacağım. dedi.

http://balikligol.com/images/news/1911.jpgHz. Yakup Camii cemaatinden Zeynel Öztürk ise; Allah bu etkinliği yapanlardan razı olsun. Duygulandım. Diğer camiilerede de örnek olsun. Çocuklarımıza güzel bir örnek. Kutlu doğumu yani Hz. Muhammedi (sas) hatırlatıyor. Kur'anı Kerim okumayı ve anlamayı hatırlatıyor. Çok güzel bir davranış. dedi.

Mahallede bakallık yapan Bedir Uçan ise kutlu doğum nedeniyle camii cemaatine çikolata dağıttı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.