banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Halaf Yıldız, 4 çocuğunu aynı gün evlendirdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç,  davet üzerine gittiği Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Konuklu mahallesinde Konuklu Beldesi Eski Belediye Başkanı Halef Yıldız’ın aynı anda evlendirdiği 3 oğlu ve bir kızının düğüne katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Halaf Yıldız’ın çocukları Mehmet, Yusuf, Halit ve damadı Mehmet Yıldız ile tokalaşıp, 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu. Damatlara tavsiyelerde de bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, damatları tebrik ederek, “Halaf Bey’in bu düğünle ne kadar pratik olduğunu gösteriyor. Kendisi tecrübeli bir siyasetçi düğünleri de böyle kolayca hepsini bir araya getirip olayı çözmüş. Allah hayırlı eylesin. Başlık parasını da kaldırdıkları için de onları tebrik etmek lazım. Çünkü bu konu da çocukları zorlamak çok para istemek doğru değil. Eski Belediye Başkanımız Halef beyde bu konu da öncülük yapıyor” şeklinde konuştu.

Beldesi Eski Belediye Başkanı Halef Yıldız ise, “Eski konuklu belediye başkanıyım. 3 dönemdir belediye başkanı olarak görev yapıyorum. Biz kendimiz Bin İcır aşiretinden yıldız ailesi olarak aramızda başlık parasını kaldırdık. Başlık parası kalktığı için düğünlerimiz kolay oldu. Üç tane oğlumu evlendiriyorum. Birde bir kızımı evlendiriyorum. Başlık parası kalktığı için çok kolay oldu her şey” dedi.

Okunan mevlitle başlayan düğün merasimi yapılan dualarla sona erdi.

Düğünde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in yanı sıra; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Partili yöneticiler ve çok sayıda davetli yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.