banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Erkan ailesinin mutlu günü

Düğün töreninde Şanlıurfa’nın tanınmış sanatçılarından Memocan ve Civan Roj sahne alarak birbirinden güzel Türkçe ve kürkçe eserleriyle davetli misafirlere renk kattılar.

 

Düğün törenine davetli misafirlerden Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, iş adamı Halil paydaş, iş adamı Ali çakmaklı, iş adamı Deniz paydaş, iş adamı Emin avcı, iş adamı Osman nuh melik, iş adamı Abdülkerim çakmaklı, uzman doktor Galip paydaş, Hilvan kırbaşı köyü muhtarı Memet celal avcı ve yaklaşık bin kişi bulundu.

Damadın ağabeyi iş adamı Mehmet Erkan yaptığı açıklamada; “Öncelikle bugün mutlu günüm kardeşimi evlendiriyorum bundan güzel mutluluk olamaz burada bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarıma ve akrabalarıma teşekkür ediyorum ve kardeşim Faruk erkan ise bir ömür boyu mutluklar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.