banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Eğilmez Ailesinin Mutlu Günü VİDEO ve FOTOĞRAFLI

Şehitlik çamlıkta eğilmez ailesinin düğününe yaklaşık 2000 kişi katıldı. Düğün törenine başlamadan önce ilk nikah merasimine geçildi. Nikahını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba genç çiftlerin nikahını kıydı.

Nikah şahitliğini de Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Yahya Akman, Şanlıurfa AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan yardımcısı Mustafa Aydın nikah şahitliğini yaptılar.

 

Nikah şahitleri Şanlıurfa ak parti milletvekili Yahya Akman, Celalettin Güvenç ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın kısa bir açıklama yaparak genç çifte mutluluklar diledi. Düğün törenine siyaset dünyasında, iş adamları ve akrabaları katıldı.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ !..


Eğilmez ailesinin kirveliğini Avukat Serdar Polat yaptı. Damadın ağabeyi AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez; Bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Basın mensuplarına ve dostlarımıza, kirvemiz Serdar Polat’a teşekkür ediyoruz” derken Kirve Serdar Polat’da davetlilere teşekkür etti. Gelinin babası Abdülkadir İhmal ise mutlu bir gün yaşadıklarını belirterek davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Video 1

 

 

VİDEO 2

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.