banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Eczane Teknisyenleri Derneği bilgilendirildi

Şanlıurfa Eczane Teknisyenleri Derneği Sarayönü caddesinde bulunan Eczacı Konuk evinde gerçekleşti. Eczane teknisyenleri, kalfaları ve çalışnaların bir araya geldiği toplantıda 27. Eczacı odası başkanı Nejdet Bayık bilgi verdi. Bayık; Son dönemde yaşanan gelişmeler ve bizleri bekleyen yeni uygulamalar karşısında Ezcanelerimizi korumak ve eczane çalışanları daha dikkatli olması gereken husular üzerinde durduk. dedi.

Şanlıurfa Eczane Teknisyenleri Derneği başkanı Aydın DAĞ; Mesleki sorunlarımızı, ortak konularımız ve yeni yapılanmakta olan Eczane teknisyenleri mesleğinin konumu, görevi ve yetkilerini değerlendirdik. Eczacı çalışma koşulları ve mesleki bilgilerni konuştuk. Üyelerimizin yaklaşık olrak % 90'ı katıldı. Bir nevi eğitim içi seminer diyebiliriz. Bu tür toplantılarımız devam edecek.

Ezcane çalışma şartları gündeme geldi. Bir de hastalarımızın "Yüzdelik" ve "muayene" ücretleri konusunda bizleri anlayışla karşılaşmalarını istirham ediyoruz.

Bu yüzdelik ve muayene ücretleri olmadan Eczaneler ayakta duramayacaklar. Hastalarımız bu durumu gözönünde bulundurmaları gerekli diye düşünüyoruz dedi.

Ömer ASLAN/ www.balikligol.com

http://balikligol.com/images/news/1636.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.