Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_6gqlkoilg4hkg60l6iuiuvho92, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Dikkat! 14 derece birden düşecek haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Dikkat! 14 derece birden düşecek

Batı kesimlerin, salı gününden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen  yağışlı hava ile Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceği tahmin  ediliyor.
 
İSTANBUL'DA HAVA BİR ANDA SOĞUYOR
 
Yapılan son tahminlere göre, pazartesi gününü 15 derece civarında  geçirecek İstanbul'da salı ve çarşamba günü gündüz en yüksek hava sıcaklıkları, 4  dereceye, Balıkesir'de 14'ten 2 dereceye, Bursa'da 13'den 2 dereceye, Yalova'da  12'den 2 dereceye, Çanakkale'de ise 16'dan 2 dereceye gerileyecek.
 
Düşen hava sıcaklıkları, yağışları kara çevirecek. Marmara'nın büyük  bölümünde salı günü karla karışık yağmur beklenirken, yılın son gününde kar  yağışı başlayacak.
 
İSTANBUL'DA SALIDAN İTİBAREN
 
İstanbul'da salı gününden itibaren 3 gün karla karışık yağmur tahmin  ediliyor.
 
Salı gününü karla karışık yağmurla geçirecek Balıkesir, Bursa,  Çanakkale ve Yalova'da ise yılın son günü ile 1 Ocak'ta kar yağışı olacağı  öngörülüyor.
 
Bölgede 30 Aralık ile 1 Ocak arasında gecenin en düşük sıcaklıkları 1  ile sıfırın altında 2 derece şeklinde tahmin ediliyor. 

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Edirne ve Çanakkale çevreleri ile gece saatlerinden itibaren bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren güney yönlerden kuvvetli ve kısa yer yer süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. En Düşük (°C)En Yüksek (°C)
BURSA Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı   9
CANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı   10
EDIRNE Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.   6
ISTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı   9
EGE Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kıyıları ile zamanla bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren güney yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.
A.KARAHISAR Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yağmurlu   9
DENİZLİ Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde sağanak yağışlı   12
IZMIR Parçalı ve çok bulutlu akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı   12
USAK Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yağmurlu   9
AKDENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; gece saatlerinden itibaren batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.
ADANA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı   15
ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı   18
HATAY Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı   13
MERSIN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı   16
İÇ ANADOLU Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kayseri ve Sivas çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. Bölgenin doğusunda gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ANKARA Parçalı ve çok bulutlu   8
ESKISEHIR Parçalı ve çok bulutlu   7
KONYA Parçalı ve çok bulutlu   11
SIVAS Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı   5
BATI KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinin yağmurlu, yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; sabah saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu   6
DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yağmurlu   8
KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu   6
ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu   9
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.
BAYBURT Parçalı ve çok bulutlu öğle saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı   6
SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu   10
TOKAT Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu   9
TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu   11
DOĞU ANADOLU Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve batısı ile Erzurum ve Ardahan çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle karla karışık yağmur ve kar, Şırnak çevreleri ile öğle saatlerinde Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.
ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kar yağışlı   5
MALATYA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı   8
SIRNAK Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu   9
TUNCELI Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı   4
GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.
BATMAN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu   8
DIYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu   9
GAZIANTEP Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu   7
SANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu

İnternet Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.