banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Demir; BJK için yetenekli ve ahlaklı futbolcu yetiştiriyoruz

  kulübünün Şanlıurfa Futbol okulu çalışmalarına Şanlıurfa  Endüstri Meslek Lisesinde Hafta sonları sabah Saat 8 ile 10 arası aralıksız devam ediyor.

Teknik Koordinatör Selahattin DEMİR Futbol Okulumuzun amacı; Şanlıurfa'mızda bulunan yetenekli gençlerimizi öncelikle güzel ahlaklı, disiplinli ve profesyonel bir çalışma ile Türk futboluna kazandırmaktır. Futbol okulumuzdaki  eğitimlerimiz; BJK kulübünün alt yapı çalışma çizelgesini izleyerek çocuk ve genç gelişimleri üzerine yapılan araştırmalar sonucu, başarılı bir teknik üzerine yapılmaktadır…

Ayrıca; futbolun dışında öğrencilerimize; yaşamları boyunca onlara yardımcı olabilecek; bilgiler ve becerilerde kazandırmak bizim hedeflerimizdendir. Yaptığını bilerek gelişen sporcu yetiştirmeye gayret göstermekteyiz.

DEMİR hedeflerini açıklarken; Şanlıurfa'mızın özlemi ve beklentisi olan tam donanımlı ve başarılı bir alt yapı eğitimi almış, yaptığını bilerek gelişen sporcular yetiştirmek, amaçladığımız en önemli çalışmaların başında gelmektedir. Okulumuz 1992 ile 2000 yılları arasında doğan sporcuları kapsamaktadır. Ayrıca okulumuzdaki  eğitimlerini başarı ile tamamlayan gençlerimize pek kolay elde edilmeyecek bir fırsat da hazırlamış bulunmaktayız… Kulübümüzün Fulya ve Çiçekli tesislerinde belli aralıklarla profesyonel takımın alt yapısı ile maçlar yapılmakta, bu maçları altyapı sorumluları ve branş hocaları dikkatle izleyerek; başarılı buldukları gençleri "BJK Futbol Öz kaynak Düzeni Yarışmacı Takımı'na dahil edeceklerdir. Bir yıllık bir çalışmamızın sonucunda Akademi ligleri için düşündüğümüz yetenekli sporcularımızın sayısını bu dönemde daha da artırmayı hedefliyoruz.

Yarının gençlerini yetiştirmekle ön saygıyı hak eden değerli anne ve babalardan;  yeteneğine güvendikleri lisanslı veya lisansız tüm çocuklarınızı Beşiktaş Futbol okulumuza bekliyoruz. Biz Şanlıurfalı sporcularımızın gelecekte birer yıldız olacaklarına inancımız tamdır. Selahattin DEMİR güzel bir atasözüyle şunu söyledi;

Ne demiş atalarımız?

İnanmak; bir başarıya ve de hedefe yarı yarıya ulaşmak demektir…

Bu hedeflerinize bizimle birlikte ulaşabilmek için yeni kayıt dönemimizde geleceğin futbolcularını bekliyoruz dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.