banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Cumhuriyet Caddesi’ndeki iş yerlerini yıkıyorlar

Emlak ve İstimlâk Daire Başkanlığı bünyesinde yürütülen Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde eski hal pazarı çevresinde bulunan iş yerlerinin yıkımı için gerekli tüm işlemler tamamlandı. Cumhuriyet Caddesinde 40’a yakın iş yeriyle anlaşmaya varan Büyükşehir Belediyesi, 15 Ağustos Pazartesi günü iş yerlerinin yıkımına başlayacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in talimatları doğrultusunda başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi’yle beraber; daha modern ve daha güzel bir Şanlıurfa planlanmaktadır. Şehrin adeta köhne yüzü olarak anılan Eski Sanayi Bölgesi, yıkımların tamamlanmasıyla birlikte yeni bir yüze ve yeni bir imaja kavuşacak.

Cumhuriyet Caddesi’nde yıkımı başlatılacak olan iş yerlerinin sahipleri bilgilendirilerek, iş yerlerini boşaltmayanların yıkım gününe kadar iş yerlerini boşaltmaları konusunda uyarı yapan Emlak ve İstimlâk Daire Başkanlığı, yıkım esnasında herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için Zabıta Daire Başkanlığıyla tüm görüşmelerin yapıldığını ve bölgenin güvenliği ve yıkım çalışmaları için gerekli tüm yazışmaların yapıldığını bildirildi.

Yıkımı yapılacak olan iş yerlerinin sahipleri ile TOKİ arasında protokol imzalanarak, mağduriyet yaşanmaması için tüm resmi yazışmalar yapıldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.