banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Cumhurbaşkanı Erdoğan Urfalı Gazeteci Ekrem Özaydın'a telgraf gönderdi

Şanlıurfa’da dergi ve proje editörlüğü yapan, ayrıca AK Parti İl Başlan Yardımcılığını uzun süre sürdüren ve halen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Basın Yayın Daire Başkanlığınca çalışan Ekrem Özaydın ile  Gülistan'ın düğün törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı davet etti.

Ekrem ve Özaydın’nın düğün törenine katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telgraf yoluyla aileye davet için teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı'ndan gelen telgrafta geçen yazı ise şöyle:

“Düğün töreninize nazik davetiniz için içtenlikle teşekkür ederim. Değerli çiftimizin çıktıkları bu yolda sevgi ve saygı içerisinde sağlıklı bir ömür sürmeleri temennisiyle, iki cihan saadeti diler, berberliklerini iki aileye de huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Bu vesileyle sizlere ve kıymetli misafirlere en kalbi sevgi ve selamlarımı sunarım” denildi.

 

Düğünde arkadaşları, dostları ve akrabalarının sevincini paylaştığı Ekrem Özaydın ise mutlu gününde yanlız bırakılmadı için ayrıca mutlu olduğunu dile getirerek katılan ve iyi dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Bizde Balilikgol.com ailesi olarak Genç çiftimize ömür boyu mutuluklar dileriz

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.