Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_g9nko7t4v93rmnbnua5n5s2dg0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Bölge SGK Müdürleri Urfa'da Toplandı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Bölge SGK Müdürleri Urfa'da Toplandı


Toplantıda, Mevzuat ve uygulamalardan kaynaklanan sorunlar, 6552 sayılı yapılandırma sonuçlarının değerlendirilmesi, 2015 Taşra performans hedefleri, İl Müdürlüklerinde yaşanan sorun ve çözüm önerileri ile ilgili genel değerlendirme yapıldı.
Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde yapılan Koordinasyon Toplantısına Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Uzun, Adıyaman İl Müdürü Fuat Tekin, Kahramanmaraş İl Müdürü İsmail Balakan, Kilis İl Müdürü Abdulkadir Akkaş, Diyarbakır İl Müdür Yardımcısı Hidayet Baydelil  ve Şanlıurfa İl Müdürü İsmail Ünlü katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.