banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Başkan Çiftçi: Engelli Kardeşlerimizi Kayıt Altında Aldık

Her gün bir ilçe ziyareti gerçekleştirerek toplum her kesimi ile bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ceylanpınar'daki Engelli vatandaşlarla bir araya gelerek AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Sınırın Sıfır noktası Ceylanpınar ziyaretleri kapsamında ilk olarak ilçe kurum ve kuruluş ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, ardından esnaf ziyaretinde bulunarak Ceylanpınarlılarla bir araya geldi.

Ardından Ceylanpınar'da yaşayan engellileri ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, burada bir süre engelli vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.
Başkan Nihat Çiftçi, “Tüm çalışmalarımızda engelli kardeşlerimizi düşünüyor ve onların huzuru için çalışıyoruz" dedi.

Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'mızdaki Tüm Engelli Kardeşlerimizi Kayıt Altında Aldık"
Tüm engelli kardeşlerimizi kayıt altına alarak talepleri noktasında çalıştıklarını belirten Başkan Çiftçi, "Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, 13 ilçede yer alan engelli kardeşlerimizi takip ediyoruz ve gerekli olan ihtiyaçların sağlanması, gelişimleri, eğitimleri, moral ve motivasyon anlamında destek sağlıyoruz. Bunun yanında Türkiye’nin en büyük engelli koordinasyon yaşam merkezlerinden birinin Şanlıurfa'mızda hizmete açtık ve engelli kardeşlerimiz rahat bir şekilde faydalanıyorlar.  ilçelerde Nüfus yoğunluğuna bağlı olarak, Siverek ilçemizde Büyükşehir Belediyesi ve Siverek Belediyesi işbirliği ile Engelli ve Yaşam Koordinasyon merkezini açtık şuanda da Viranşehir ilçemizde çalışmalarımız devam ediyor. Allah'ın izni ile Ceylanpınar ilçemizde de bu tesisi açacağız. Şanlıurfa sınırları içerisinde yer alan 13 ilçenin tamamında bunu yapacağız. Bizlerde birer engeli adayıyız, onların rahat edebilmeleri için her türlü hizmet vermeye çalışıyoruz.  Engelli Kardeşlerimiz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanlığımız da Engelli kardeşlerimize yönelik başta Engelli basketbol takımı olmak üzere başarılı çalışmaları imza atıyor bunu görüyoruz takip ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile İlçe Belediye Başkanlığımızın yaptığı bu güzel çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum” dedi. 

Başkan Nihat Çiftçi’den Ak Parti İlçe Başkanlığına Hayırlı Olsun Ziyareti 
Ceylanpınar Engelli Merkezi ziyaretinin ardından geçtiğimiz aylarda AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığına yeni seçilen Halit Şimşek ve yönetimini ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Burada bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi,“Sizlerle birlikte kardeşçe omuz omuza, kol kola, samimiyetle Başkanımıza ve yönetim kurulunun başaralı olması noktasında gerekeli olan katkıyı vermeliyiz. İlçe Belediye Başkanlığımız ile sürekli bir uyum içerisinde Ceylanpınar’ın sorunlarını 2.5 yıl içerisinde elimizden geldiğince çözmeye katkı vermeye çalıştık çünkü bizler hizmet kadrosuyuz AK Partinin bir felsefesi var bu felsefe de Ak Belediyelere, Ak Teşkilatlara sirayet etmiş durumda bizde bu doğrultuda çalışmalarımıza devam etmeliyiz” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.