banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu

Ankara'da Şanlıurfalılar Buluştu

Ankara Sürmeli Otelde gerçekleştirilen gece Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi Gurbunun sıra gecesi gösterisi ile başladı. geceye Şanlıurfalı sanatçı Münever ÖZDEMİR’in yanında, Halk Müziğinin duayeni  Mehmet ÖZBEK Şeref konuğu olarak katıldı.

2013 yılının "EN"lerinin ödülllerinin verildiği geceye Rahatsızlığı nedeniyle geceye katılamayan Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e temsilen ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ katıldı.

Gecede konuşan Halil ETYEMEZ: Sayın Bakanımız Faruk ÇELİK rahatsızlığı nedeniyle aramızda bulunamadı ancak sizlere selamlarını iletmemi istedi. Ben bu tarz etkinliklerin gurbetteki Şanlıurfalı kardeşlerimin biraraya gelerek kaynaşması ve birliktelikleri adına çok önemli olduğunu düşünüyorum.'' dedi.

Geceye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Ahmet Kaytan, Harran Üniversitesi Rektörü Halil Mutlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.