Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_mphc36uc4e38j66t10fu5453o7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Altun'dan Hijyenik Bakal'a Plaket haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Altun'dan Hijyenik Bakal'a Plaket

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından Kıdemli, başarılı ve dükkanı bakımlı hijyen kurallarına uyan 10 tane Bakkal, Bakkal Odası Başkanı Mehmet Altun tarafından plaket  ile ödüllendirildi.

http://balikligol.com/images/news/2378.jpg

 Ödül töreninde bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun " Bazı esnaflarımız yıllarca Odamıza kayıt olup aidat ödediler, bazıları girişimcilikleri ile işlerini büyüttüler, bazıları ise dükkânlarını her türlü temizlik ve hijyen koşullarına uydurdular bu sebeple bu plaketleri hak ettiler. Bu plaketleri dükkânlarının en güzel yerinde muhafaza edeceklerine inanıyorum. Bu plaketleri vermekteki amacımız diğer esnaflarımızı teşvik etmektir diyen Oda Başkanı Mehmet Altun "Bundan sonra bu tür plaket verme çalışmalarımız devam edecektir" Dedi.

Ayrıca görüşlerini açıklayan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası üyelerinden Ahmet Uludağ "Odamızın çalışmalarından memnunum bütün esnaflar artık kendini çağa uydurmalı bu sebeple Oda başkanımız Sayın Mehmet Altun'a ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.