banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Diyarbakır Elazığ Bitlis

Santranç turnuvası düzenlendi.


Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) satranç turnuvasına Birecik Kaymakamı Ozan Balcı, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Balcı tarafından satranç eğitimi kitapları ve çeşitli hediyeler verildi. Kaymakam Ozan Balcı, satranç sporunun çok yönlü düşünmeye, zamanı doğru kullanmaya, planlı hareket etmeye ve kişisel gelişime büyük faydaları olduğunu belirterek, "Öğrencilerimizin tüm hayatları boyunca erken yaşta tanıştıkları bu sporun
faydalarını görecekler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen satranç turnuvasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Dereceye giren öğrencilerimiz önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz gezi turlarında Gaziantep gezisine götüreceğiz"
dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.