banner2
Öne Çıkanlar Sivas 4 Eylülspor Ayak Sağlığı HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan Bornavaspor Nicolò Zaniolo

Şanlıurfaspor'un rakibi Karagücü
Süper lig heyecanı bu hafta başlıyor, İlimizin ve güneydoğu Anadolu bölgesinin ilk ve tek süper lig takımı olan Şanlıurfa Engelliler basketbol takımının Süper lig 2. Devresi bu hafta sonu start alıyor.



29.01.2012 de son maçını İzmir büyükşehir belediyesi ile oynayan ve 1. Uzatmalarda 71 – 75  gibi az bir farkla yenilen Şanlıurfa temsilcisi bu skorla 1. Devreyi lig sıralamasında 8. Bitirdi. 2 hafta aradan sonra 2. Devrenin başlayacağını belirten kulüp başkanı ve aynı zamanda kulüp antrenörlügünüde yapan sayın Veysi Fırat 2. Devre için sözlerine şöyle devam etti. 2 hafta ara süre zarfında imkanlarımız dahilinde en iyi bir şekilde idmanlarımızı yapmaya çalışıyoruz. Gerek kafa olarak gereksede kon diksiyon olarak hazırlanıyoruz.



Ankara’nın temsilcisi ve aynı zamanda adından da anlaşıldığı gibi Karagücü yani askeriyenin temsilcisi olan Karagücü rakibimizi yenmek için elimizden gelen her şeyi yapacağımıza hiç kimsenin bir şüphesi olmasın diyen başkan Fırat 1. Devrede Ankara’da yapmış olduğumuz maçı şanssız bir şekilde 73 – 68 kaybetmiştik rakibimizi 6 sayı farkla yenip averaj üstünlüğümüzü de korumak istiyoruz dedi.



Son olarak saha ve taraftar avantajlarını en iyi bir şekilde kullanabilmemiz için mutlaka taraftarlarımızın ve özellikle Sayın valimizin vali yardımlarımızın İl genel sekreterimizi Tugay komutanımızı ve diğer komutanlarımızı kısacası devletimizin sıcaklığını salonda his etmek istediklerini belirtirken maçın 19.02.2012 Pazar günü saat 13.00 da Atatürk kapalı spor salonunda oynanacağını ve girişlerin ücretsiz olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.