banner2
Öne Çıkanlar Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Aktoprak Spor Bahçespor

Şanlıurfaspor yönetimine ilk sert tepki geldi VİDEO
Şanlıurfaspor eski Kulüp başkanlarından iş adamı Mahmut Cevheri, Şanlıurfaspor yönetiminin kongrede geçici liste oluşturduğunu belirtti.

Şanlıurfaspor eski Kulüp başkanlarından iş adamı Mahmut Cevheri, Şanlıurfaspor yönetiminin kongrede geçici liste oluşturduğunu belirterek, “Kemal Saraçoğlu bana Pazartesi günü görevlerini yeni yönetime bırakacağını söyledi. Ama şimdi sözünde durmuyor” dedi

Bank Asya 1. Lig'in yeni ekiplerinden Şanlıurfaspor’un kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü yapıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına Kemal Saraçoğlu seçildi.

Şanlıurfaspor eski Kulüp başkanlarından iş adamı Mahmut Cevheri, kongre öncesi iş adamı Abdukadir Göncü ve Kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu ile yaptığı görüşme yaptı.Cevheri, kongrede Kemal Saraçoğlu’nun geçici bir liste oluşturduğunu ve yönetimin Pazartesi günü tekrar kongreye gideceklerini belirtmişti.

Şanlıurfaspor yöneticilerine ulaşamadım

Şanlıurfaspor eski Kulüp başkanlarından iş adamı Mahmut Cevheri, Edessa TV’ye konuk oldu.Kongre süreciyle ilgili bir açıklama yapan Cevheri, “Kongre günü kulüp binasına gittik. Kemal Saraçoğlu ve yönetimiyle bir süre görüştük. Kemal Saraçoğlu, bize her türlü uzlaşıya hazır oluklarını ve gerekirse Şanlıurfaspor başkanlığını bırakırım dedi.Daha sonra biz Abdulkadir Göncüyü çağırdık.Kulüp binasında özel bir görüşme yaptık. Kemal Saraçoğlu ve yönetimi dedi ki biz şimdi geçici bir liste oluşturalım, pazartesi günü tekrar kongre kararı alırız. Yerimizi yeni yönetime bırakırız. Pazartesi günü Şanlıurfaspor yöneticilerini aradım. Hiçbir yöneticiye ulaşamadım. Bunu hiç doğru bulmuyorum”. dedi
Selahattin Çiftçi / Olay Gazetesi 

VİDEO 



Mahmut Cevheri... ile Abdulaziz_ifti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.