banner2
Öne Çıkanlar büyükşehir Kenan Poleo Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim

Akçabaatlı Ziya Urfasporda

Trabzonspor'un alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Akçaabat Sebatspor'da forma giyen Ziya Şakar'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Yeşilli ekip, bugün Akçabaat Sebatspor'lu Ziya Şakar'a 2 yıllık imza attırdı. Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve Trabzon Karadenizspor'un da formasını giymiş olan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Ziya Şakar, 2 yıllık imzayı bugün Şanlıurfaspor Tesisleri'nde attı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, 2 yıllığına Şanlıurfaspor'la anlaşan Ziya'yı tebrik ederek, yeni sezonda başarılar diledi.

Şanlıurfaspor'a geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten genç futbolcu Ziya Şakar, "Bu yıl Şanlıurfaspor'la çok ciddi bir şekilde görüştüm. Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un burada kupayı alması ve renkli görüntülere sahne alması benim buraya gelmemi çok etkiledi. Anlaştık inşallah her iki takım içinde hayırlısı olur. İnşallah Şanlıurfaspor'u bu yıl Bank Asya'ya çıkarmayı başaracağız" dedi.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan ise, şuana kadar Ziya ile birlikte dış transferde 5 ve iç transferde de 4 olmak üzere toplam 9 futbolcuyla el sıkıştıklarını belirterek, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 15 Temmuz'da başlayacak olan Bolu kampına kadar birçok transferi bitirmeyi planlıyoruz. Bu yıl çok ideal bir kadro kurmak için tüm çabamızla mücadele ediyoruz. İnşallah bu yıl Şanlıurfaspor'u Bank Asya'ya el birliğiyle çıkaracağız" şeklinde konuştu.

Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.