banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

ZAHİT’TEN ŞILDIR’A ZİYARET

Zahit, Şanlıurfa Besi Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şıldır’ı ve yönetimini ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

Aday adaylığını açıkladığı andan itibaren Şanlıurfa'daki sivil toplum örgütlerinin birçoğu, basın mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen Mustafa Zahit, halkın takdiri ile göreve gelmesi halinde Haliliye ilçesinin gerek sosyal manada gelişmesi gerekse ekonomik olarak kalkınması için elinden gelen gayreti sarf edeceğini belirtti. Haliliye'deki alt yapı, istihdam ve diğer sıkıntıların çözümüne yönelik projeler geliştirdiklerini ve bu projeleri hayata geçirdiklerinde Haliliye’nin hak ettiği değere kavuşacağını belirten Mustafa Zahit ayrıca katıldığı her platformda, halkın katılımı gerçekleştiği için birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine olanak sağlayan sosyal belediyecilik anlayışını savunuyor.

Zahit, ''AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı dönemlerde de sık sık Şanlıurfa Besi Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şıldır'ı ve yönetimini ziyaret ederdik. Âcizane buranın inşasında bizimde emeklerimiz var. Birlikte çalıştık, birlikte hizmet ettik.  Çok şükür başkanımızda çok başarılı bir çalışma sergiledi yönetim kurulu ile birlikte. Hayvancılık sektöründe Şanlıurfa’ya ve Güneydoğu sektöründe Türkiye’ye yön verecek bir proje dolayısıyla buradan başkanımızı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Kooperatif üyelerine de buradan teşekkür etmek gerekiyor hep birlikte destek oldular, hep birlikte buralara geldiler. Başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz. ‘’ Dedi. .

Ak Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Zahit’ Yerel dinamiklerle el birliği içinde Haliliye İlçemiz için çalışacağız.” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Besi Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şıldır ise, ''Mustafa Zahit, AK Parti Merkez İlçe'de 12 yıldır hizmet etmiş, çok güzel yürüttüğünden dolayı hem iftihar hem de teşekkür ediyoruz. Haliliye Belediye Başkan aday adaylığı sürecinde de kendisine başarılar dilerim.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.