banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

ZAHİT’TEN ESKKK’YA ZİYARET

Zahit, sivil toplum kuruluşları ziyareti kapsamında Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ömer Faruk Kahraman’ı makamında ziyaret etti.

Haliliye İlçe Belediye Başkan aday adayı Mustafa Zahit, Amaçlarının Haliliye ilçesine en iyi hizmeti vermek olduğunun altını çizerek, “Haliliye, hizmete susamış bir ilçemiz. İlçemizi 2070’li yıllara hazırlayacak hizmetler yapmayı planlıyoruz. Bu esnada esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerimiz devam ediyor.  Burada kendi görüşmelerimizi belirttik. Başkanımızla daha önceleri de bir araya geliyorduk. Neticede burada amaç memlekete,  şehrimize, milletimize hizmettir. Allah kısmet ederse bizler Haliliye’mize, ilçemize, Şanlıurfalı hemşerilerimize hizmet etmeye geleceğiz. Haliliye ilçemiz için güzel çalışmalarımız olacaktır. Haliliye’yi Haliliye yapacağız.  Bu anlamda politik konuşmak doğru değildir. Biz bunun hesabını 12 yıl boyunca kendi partimizde hizmet ederek verdik. Bizler yanlış bir iş yapmış olsaydık partimiz bizi 12 yıl boyunca AK Parti çatısı altında görev vermezdi. Birinci veya ikinci yılında görevden alırdı. Bizler hizmet ehliyiz, hizmet için buradayız. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız” şeklinde konuştu.

 

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ömer Faruk Kahraman ise, Mustafa Zahit’in esnafın sorunlarıyla yakından ilgilenen ve sorunları iyi bilen bir isim olduğunu kaydederek, “Esnafın sorunlarını kendisine götürdüğümüzde, değerli kardeşimiz hakikaten bizleri kabul eder ve o işi de çözerdi. Mustafa Zahit başkanımızı yıllardır tanıyoruz.  AK Parti Merkez ilçe başkanlığı yapmadan öncede esnaf olarak kendisini tanıyorduk.  AK Parti’de çok emeği olmuştur. Haliliye ilçe belediye başkan aday adayı olduğu içinde çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isteriz. 12 yıl boyunca AK Parti’ye hizmet etmiştir. Onun için kendisine başarılar diliyoruz. İnşallah bundan sonra daha güzel hizmetler ortaya çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.