banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Zahit'ten Başhekime ziyaret

AK Parti merkez ilçe Başkanı Mustafa Zahit 500 Yataklı Devlet Hastanesinin Başhekimliğine getirilen Dr. Abdülkadir Yetişgin’i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

 

Merkez İlçe yönetimi Cengiz İzol, İbrahim Genç, Mehmet Geral, Hüseyin Polat, Murat Aydın, İbrahim Çiftçi ve İbrahim İstegün ile beraber, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, 500 Yataklı Devlet Hastanesine giderek Başhekim Dr. Abdülkadir Yetişgin’i ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler.

 

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Mustafa Zahit; “Değerli dostum Dr. Abdülkadir beyin bu göreve gelmesi ile Şanlıurfa’da büyük gelişmelerin sağlanacağına inanıyorum. Çok gayretli ve gelişime açık bir insandır. Yapacağı çalışmalarla Şanlıurfalı hastalara çok şey katacaktır. Kendisine bu görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

 

500 Yataklı Devlet Hastanesinin Başhekimi Dr. Abdülkadir Yetişgin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “AK Parti Merkez İlçenin ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Yapacağım hizmetin Şanlıurfa’ya faydalı olması için elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.