banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Zahit; Polis gününü kutladı

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit  bir mesaj yayımlayarak Türk Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Her türlü şartlarda can güvenliği ve mal güvenliğini canı pahasına sağlayan Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıldönümünde daha nice uzun ve başarılı yıllar dileyen  Merkez İlçe Başkanı Zahit;” Polisimiz yaptığı görev ve milletimize verdiği güvenle her zaman gönüllerdeki itibarlı yerini hak etmektedir.Milletimizin can, mal, namus, bayrak, vatan gibi temel kutsal değerlerinin emniyetini sağlamak adına cansiparane görev yapan polisimizin en büyük desteği yine milletimizin kendisidir.

Bu kutsal görev başında şehit olanlara  Allahtan rahmetler, gazilerimize saygı ve minnet duyuyoruz. Polis teşkilatlarının 166.Yılını kutlarken, tüm polislerimizin sağlıklı, başarılı ve huzurlu günler diliyorum”dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.