Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_nkc4invhjhoba92rmq9s3ui4v6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Zahit; Haliliye ilçemizi, Haliliye ruhuyla yöneteceğiz haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Zahit; Haliliye ilçemizi, Haliliye ruhuyla yöneteceğiz

 

AK Parti Haliliye İlçe Belediye başkan aday adayı Mustafa Zahit, esnaf ziyaretlerinden önce GAP Arena kapalı spor salonunda Şanlıurfa Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının arasında oynanan maçı izledi.

GAP Arena Kapalı Spor Salonunda oynanan maçı, AK Parti Haliliye Belediye Başkan aday adayı Mustafa Zahit, Şanlıurfa vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa Belediye başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, başkan yardımcısı Emin İzol, ve basketbol severler izledi.

Ak Parti Haliliye Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Zahit, daha sonra Mevlevihane Camii Külliyesi, yönetim kurulu başkanı Hafız Kasım Sezer hocayı makamında ziyaret etti.

Mevlevihane Camii Külliyesi hakkında bilgi alan Mustafa Zahit, Hafız Kasım Sezer hocaya çalışmalarda başarılar diledi.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Hafız Kasım Sezer ise, Şanlıurfa'ya hizmet etmiş bir kardeşimize inşallah Cenab-u Allah kendisine hayırlısını verir. Zahit Bey daha önceleri de ziyaretlerimize hep gelirdi. Haliliye ilçemiz için, hayırlı olmasını temenni ederim'' Dedi.

AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday adayı daha sonra Süleymaniye mahallesindeki esnafları ziyaret etti. Burada esnaflarla sohbet eden Zahit esnafların sorunlarını dinledi. Gittiği yerlerde vatandaşların hatırını sorup, sohbet ederek sorunlarını dinleyen Mustafa Zahit, belediye başkanı olması halinde Haliliye’lilere en iyi şekilde hizmet edeceğini ifade etti. Zahit “Partim beni aday gösterirse Haliliye halkına en iyi şekilde hizmet edeceğim. Ben ve ekibim halkımızla sürekli istişare içerisinde olarak problemleri çözmek için halkımızın fikirlerini değerlendireceğiz. Belediyecilik ekip işi biz belediyeciliği biliyoruz ve halkımıza hizmet için bu göreve talibiz” şeklinde konuştu. Mustafa Zahit daha sonra Süleymaniye mahalle muhtarı Hasan Kaya'yı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Mahalle muhtarı Hasan Kaya ise, ''Mustafa Zahit Bey, Partisine 12 yıl hizmet etmiş biridir. Başarılı ve çalışkanlığı ile kendisini çok iyi tanıyoruz. AK Parti Merkez ilçe başkanlığı görevinde iken de bizleri sorar, dertlerimi dinlerdi. Kendisine belediye başkan adaylığında başarılar diliyorum.'' Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.