banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Zahit, Aysel Göncü’yü ziyaret etti
Öncelikle kongremiz için herekese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum diyen Aysel Göncü; “Özelikle Merkez İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarına bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bizi ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız zaten başarılı, bu başarılarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi



Merkez ilçe Başkanı Mustaf Zahit; “Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Aysel Göncü şahsında tüm yönetimine hayırlı olsun” dedi.



Kongrede yeniden seçilen Aysel Göncü’yü ziyaret eden Mustafa Zahit ve Merkez İlçe Yönetimi; “Daha öncede görev almışlardı. Görevlerini layıkıyla yaptılar. Hep birlikte çalıştık. Referandum da yine başarılı çalışmalarda bulundular. Genel seçimlerde yine katkıları ve çalışmaları çok oldu. Önümüzde yerel seçimler var. Hep birlikte, el ele gönül gönüle çalışacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.