Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_pqqlgme8q5ipfbm5tjqh815162, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
ZAHİT; AK PARTİ İNSAN ODAKLI PARTİDİR haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

ZAHİT; AK PARTİ İNSAN ODAKLI PARTİDİR
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, “Ak Parti sadece Tükiye’nin değil, dünyanın umudu olan partidir. Ak Parti insan odaklı parti olmuş ve olmaya devam edecektir” dedi.
Her ay düzenlenen danışma meclisinin Mart ve Nisan ayları birleştirilmiş toplantısı Belediye Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya; Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti İl Başkan yardımcıları, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Adil Saraç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Tanıtım ve Medya Başkanı Op. Dr. Orhan Yanar, Sosyal İşler Başkanı Ekonomist İlhami Günbeği, Yerel Yönetimler Başkanı Ömer Faruk Taşçı, AK Parti Karaköprü Belde Teşkilatı Başkanı Mehmet Nuri Güzel, Konuklu Belediye Başkanı Halaf Yıldız, il genel ve belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Yoğun çalışmaların dolayı toplantıya katılamayan Çalışma ve Sosyal Bakanı Faruk Çelik ise telgraf gönderdi.
AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Op. Dr. Orhan Yanar'ın sunduğu program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'nın yaptığı çalışmalar sinevizyon ile sunuldu. Ak Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar’ın faaliyet çalışmalarını anlatmasının ardından başkanlığını Şanlıurfa Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Adil Saraç’ın yaptığı; İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Ovabeyli Köyü Muhtar İbrahim Ovabeyli, Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz İzol ve Konuklu Belediye Başkanı Halaf Yıldız'dan oluşan divan oluşturuldu.
Toplantıda konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Merkez İlçe Teşkilatı olarak üye seferberliği başlattıklarını belirterek, "Geçtiğimiz Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda üye sayımız 35 binlerdeydi. Biz Merkez İlçe Teşkilatı olarak üye seferberliği başlattık. Üye sayımız şuanda 37 bin 400’e çıktı.ç inşallah bu sayımızı önümüzdeki günlerde daha da arttıracağız" dedi.

Geçmişteki çalışmalarından bahseden Zahit, katılımcılara AK Parti Halk Günü ve Danışma Günü ile ilgili bilgiler verdi. AK Parti Halk günlerinin her ayın son Perşembe günü olacağını Danışma Toplantısı'nın ise her ayın son Cumartesi günü olacağını söyleyen Zahit, vatandaşların da toplantıya davetli olduğunu kaydetti.
Zahit, şunları söyledi: “Partimiz halkın partisi olmaya devam edecektir. Ak parti Şanlıurfa’mızın, Türkiye’mizin ve dünyamızın umudu olan tek partidir. Ak Parti insan odaklı parti olmuş ve olmaya devam edecektir”
Daha sonra konuşan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ise, başka partilerin genel kurullarında bile görülmeyen ciddiyetin Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nda olduğuna dikkat çekerek, çalışmalarından dolayı Zahit ve yönetimine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.